kamael7 0 #1 Napisano 17 Maja 2018 Witam. Chciałbym wymienić pasek w zegarku Delbana modelu 44501.578.6. Mieszkam we Wrocławiu, obecnie żaden ze znanych mi sklepów nie dystrybuuje już zegarków tej firmy. Przy kilku próbach kontaktu ze sklepami internetowymi, które mają w swojej ofercie zegarki Delbana, również poniosłem porażkę. W swoich poszukiwaniach możliwości wyczerpały mi się opcje i szukam podpowiedzi już wszędzie. Byłbym wdzięczny za wszelki podpowiedzi z kim mógłbym się skontaktować w tej sprawie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 147266 #2 Napisano 17 Maja 2018 Witam. Chciałbym wymienić pasek w zegarku Delbana modelu 44501.578.6. Mieszkam we Wrocławiu, obecnie żaden ze znanych mi sklepów nie dystrybuuje już zegarków tej firmy. Przy kilku próbach kontaktu ze sklepami internetowymi, które mają w swojej ofercie zegarki Delbana, również poniosłem porażkę. W swoich poszukiwaniach możliwości wyczerpały mi się opcje i szukam podpowiedzi już wszędzie. Byłbym wdzięczny za wszelki podpowiedzi z kim mógłbym się skontaktować w tej sprawie.Myślę, że możesz spróbować kupić pasek odpowiedniej szerokości, niekoniecznie oryginalny. Z tym nie powinno być problemów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach