Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

s3pp

O&W Mirage III

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jako, ze poprzedni temat mnie cieszyl sie popularnoscia, a ja juz dokonalem wyboru prosze Was drodzy koledzy o pomoc. Mam juz wybrany i wysniony zegarek ale nie moge go za bardzo zlokalizowac w zadnym sklepie. Co o nim sadzicie? Wiem, ze uzytkownik Pcichosz mial/ma taki na sprzedaz, ale neistety nei moge sie z nim skontaktowac. Czy w tej cenie znajde cos lepszego o podobnym designie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie cokolwiek na 7750 ciężko znaleźć, ale może taki?

3a11a7ea860e6fe4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Paweł po prostu na wakacje pojechał?

Poczekaj jeszcze jakiś czas, powinien się odezwać. To dobra oferta w bardzo dobrej cenie. A handlowanie z Pawłem to czysta przyjemność :)

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Może Paweł po prostu na wakacje pojechał?

Poczekaj jeszcze jakiś czas, powinien się odezwać. To dobra oferta w bardzo dobrej cenie. A handlowanie z Pawłem to czysta przyjemność :)

Potwierdzam w 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Epos piekny, ale bedzie on jednak troche drozszy. Rozmawialem juz na jego temat z Tik Takiem. Jak radzicie, poczekam na Pawla :)

Edit: Jeden z klubowiczow podal mi namiar na ten sklep: http://www.chronomaster.co.uk/

Cena za ten model to okolo 2500zl (930$) plus przesylka. Jesli z Pawlem nie wyjdzie to zamowie chyba tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam także Pawła, czysta przyjemność kupowac od niego zegarki. Stan zegarków wyśmienity. A tenże Olech jest moim zdaniem bardzo ciekawą propozycją. Poczekaj 8)

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co tam... i ja przyłączę się do chwalenia Pawła. Kupiłem od niego innego Ollecha i byłem w 100% zadowolony.

To co Paweł w ofercie określił jako ryski, było ledwo widoczną ryseczką (rysunią?) na deklu. :-)

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy wiemy, że Paweł ma świetny towar, ale pytanie brzmi:

Czy w tej cenie znajde cos lepszego o podobnym designie?

Odpowiedź brzmi "nie". Proponowany tu EPOS jest zdecydowanie droższy. Jedyna alternatywą może być RT.

Radzę jednak poczekać na powrót Pawła i uzgodnić warunki.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wszyscy wiemy, że Paweł (nie mylić ze mną) ma świetny towar, ale pytanie brzmi:
Czy w tej cenie znajde cos lepszego o podobnym designie?

Odpowiedź brzmi "nie". Proponowany tu EPOS jest zdecydowanie droższy. Jedyna alternatywą może być RT.

Radzę jednak poczekać na powrót Pawła i uzgodnić warunki.

Tam od razu Pawle się nie da w tym budżecie, czasem dla cierpliwych trafia się okazja ;-)

http://www.allegro.pl/item219856658_znakom..._7750_od_1.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to była używka. (choć jak nowa). Drugiej nie ma. :)

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestancie mi wrzucac tego Eposa bo coraz bardziej mi sie podoba, a zdania nie chce zmieniac ze wzgledu na gotowke;) Bedzie O&W czy od Pawla czy nowka ze sklepu! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za dobre słowa o mnie i przepraszam za milczenie. Powoli wracam do świata po wakacyjnych wojażach. Niestety nie docierały do mnie powiadomienia o PM i tak się fatalnie złożyło, że przeoczyłem przejawy zainteresowania moim zegarkiem -- który ciągle jest na sprzedaż. Będę teraz bardziej czujny.

Pozdrawiam,

Paweł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.