Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lee

IWC Schaffhausen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowne grono  uczestników przymierzam się  do kupna tego zegarka  co mnie niepokoi w nim to stan , koperta od wewnątrz jest bardzo sfatygowana, wygląda nawet na pogiętą , grawer byłego właściciela  na całą szerokość koperty  , tam gdzie jest napis international watch  są jakieś plamy  , czy to można  jakoś zmyć, stan zegarka nie jest  najlepszy  , możecie mi coś  doradzić  za wszelkie info z góry dziękuje 

z tego wszystkiego  zapomniałem dodać linka do zegarka    oto i on

https://www.olx.pl/oferta/iwc-schaffhausen-zegarek-kieszonkowy-CID87-IDuVG8H.html#02b84b2022

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia nie zawsze prawidłowo odwzorowują stan faktyczny przedmiotu. Czasem są retuszowane, czasem przekłamują pokazując odblaski i odbicia otoczenia, zwłaszcza gdy są robione przez osobę nieprofesjonalną.

A że jest na kopercie grawer, to dla jednych znak minionych czasów, dla innych wada.

Myślę, że przy takim zakupie powinieneś jednak się pofatygować osobiście do sprzedającego, a nie brać kota w worku :huh:

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładny złoty zegarek w bardzo dobrym stanie. Twoje obawy są moim zdaniem mocno przesadzone. W razie czego można wewnętrzny dekielek troszkę wypolerować i będzie ładniejszy. Grawer świadczy o historii zegarka.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli  można go brać  ufając fotką    cena adekwatna do stanu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotką nie, ale fotkom już tak ;)

Cena moim zdaniem w porządku.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cena adekwatna do stanu

Potarguj się B)

Przynajmniej dla zasady :P

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena jest normalna żadna okazja ale i też nie przepłacone - grawer można wypolerować jest płytki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładny :)

zapytaj właściciela o przegląd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.