Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

naturalme

zegarek damski, na pasku.

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, 

szukam damskiego zegarka dla Mamy, jako prezent na jej 50-te urodziny. 

do tej pory, przez wiele lat używała klasycznego casio na stalowej bransolecie, z okrągłą tarczą w średnim rozmiarze. 

Chciałabym dla niej znaleźć coś zupełniego innego - czyli raczej pasek, może być z srebnymi akcentami (nosi głównie srebną biżuterię). Koperta musi być ze stali chirurgicznej - niestety na inne metale ma uczulenie. Nie ma prefencji względem rozmiaru lub kształtu tarczy - na pewno odpadają małe, ze względu na nadgarski Mamy. 

Budżet jaki mam, to 600 zł - chciałabym znaleźć coś, co wytrzyma kilka lat i będzie fajną pamiątką jej urodzin, nawet gdy mechanizm przestanie działać. Super, jakby w budżecie można było dodać grawerunek. 

Wydaje mi się, że ten https://zegarownia.pl/zegarek-fossil-boyfriend-es3838 bardzo by jej się podobał - nie jestem pewna, czy pasek nie byłby za cienki w stosunku do jej lekko spuchniętych nadgarstków.

z góry dziękuję za wszelkie sugestie - nie tylko poszczególnych zegarków, ale i firm, na których powinnam się skupić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym przedziale cenowym szukaj wśród marek japońskich np. Seiko, Citizen, Orient, choć nie łatwo jest znaleźć coś na większy damski nadgarstek (przyjąłem przedział 34-38mm). Znalazłem kilka fajnych zegarków, ale w małym rozmiarze więc nie proponuje.

Zatem może taki minimalistyczny CK, w rozmiarze 35 mm, to przyzwoity kwarcowy zegarek.

https://dolinski.pl/calvin-klein-minimal-lady-k3m221c4/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.