Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rafalczapa

Budzik Kienzle

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kupiłem dziś budzik Kienzle, do roboty ale takiego jeszcze nie mam, prośba do Kolegów, jakie to lata ? Art Deco ? Czy wyrób późniejszy ? Może ktoś z Was ma go w katalogu i podzieli się tą wiedzą ?

Z góry dziękuje i pozdrawiam !

R.d2a179aa5e8bf4eb19cd961f08b5b733.jpg289165cec3b30b44af3862274fff8e22.jpgd83619dd02280a85181456c43d70d7c9.jpg3a54c64d1cd5a6f25da4f23273c5d909.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiego w katalogu na rok 1939. Są podobne obudowy, ale...werki są ładniejsze. Mam przeczucie, że to produkcja już powojenna, z początku lat 50. Volkskienzle werk.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiego w katalogu na rok 1939. Są podobne obudowy, ale...werki są ładniejsze. Mam przeczucie, że to produkcja już powojenna, z początku lat 50. Volkskienzle werk.

Witaj ! Też nabrałem podejrzeń jak zobaczyłem wnętrze, tak czy inaczej myślę, że zakup jest udany ;-) dziękuję i pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.