Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Bartekk

Zeno Airplane Diver Korba Strap

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szanowne Grono

Oto mój nowy nabytek wzbogacony o skórzany pasek świeżo od Korby zakupiony.

Korzystając z chwili przerwy w robocie :D

post-9755-0-06283600-1330689664.jpg

p8210004yg9.jpg

post-9755-0-08482700-1330689667.jpg

post-9755-0-60280800-1330689668.jpg

post-9755-0-31768000-1330689670.jpg

post-9755-0-47315000-1330689671.jpg

Pozdr

Bartekk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi sie na tym pasku, gratuluje :D

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

...a według mnie ten kolor paska w ogóle nie pasuje do tego zegarka. Ja ubrałbym go w coś takiego:

pasek2gb9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek ma jakies 4,5 mm grubosci. Ale jak sie fajnie na nim nosi tego zenka!!:-) Kolega Korba to real master w produkcji custom pasków !!:-)

tessiu : o gustach sie nie dyskutuje, ale akurat ten ktory wskazales moglby ladnie przypasowac, aczkolwiek carbony mi kompletnie nie leza - sztucznota !:-)

pozdr

Bartekk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesze sie, że wyrób rzemieślniczy sie podoba i dzieki za miłe słowo :D

A ten Zenek, to jest typ zegarka który brzydko wychodzi na zdjęciach, za to w realu jest super. Oczywiście dla tych co lubia megapancerne zegarki.

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zenek zdecydowanie nie w moim guście - powiem więcej -jest tragiczny - sam taki kupiłem :lol: tyle że z czerwonawym bezelem , natomiast pasek jest bardzo fajny - najlepszy z Twoich wyrobów jakie widziałem :!: naprawdę świetny :!:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba ma jeszcze jeden - ciemniejszy braz ze "zuzytej" skory. Mialem powazny problem z wyborem I finalnie wzialem ten z fotek, aczkolwiek ten ciemny byl rownie fajny:-)

pozdr

Bartekk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo usuniecia lupki ze szkla- wczoraj bylem w Artemixie kolo zelaznej w Wawie. Generalnie jest to dosc dobrze znany sklem mysliwski ktory oprocz klasycznej bronii I wyposazenia posiada w ofercie lunety celownicze. Sklep ten rowniez swiadczy uslugi z zakresu grzebania w lupach, przestawianiu soczewek i tuningu lunet. Na pytanie czy bylby w stanie zlikwidowac lupke ze szkla w zenku facet odpowiedzial ze to niewykonalne. Podobno kleja takie ustrojstwo na specjalne kleje utwardzalne I jecyna opcja to po prostu dorobienie nowego szkla. podpytam jeszcze w Gold Topie czy by Pan Mirek tego nie zalatwil....

pozdr

Bartekk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niewykonalne

Bzdura :!: to jest szkło mineralne i wystarczy zeszlifować a następnie wypolerować - gdyby mi zależało na usunięciu to zrobiłbym tą operacje sam na bardzo prymitywnych narzędziach - już polerowałem takie szkła i wychodziły idealnie - co do zeszlifowania - to też nie jest zbyt dużym problemem - wystarczy troszkę chęci :!: Zapewne Człowiek myślał o odklejeniu/oderwaniu - w takim wypadku to jest niewykonalne :!:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie masz racje. Koles nie bral pod uwage szlifowania

pozdr

Bartekk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirek twierdzi, że można też podgrzać wyjęte szkło i szkarada się odklei.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No lupka faktycznie jest do bani. Nie wiem kto w ogóle i po co te nic nie dające lupki- dupki wymyślił. A ten Zenek mi sie podoba, co zrobię. Gdybym aktualnie nie musiał sie wyprzedawać, zarzynac i wypruwać flaki z powodu świeżo nabytego motocykla marki BMW(to druga z moich chorób, a własciwie pierwsza) na który kasy mi ciut brakło, to bym Staruszka chętnie wybawił z problemu posiadania paskudnego, a wręcz koszmarnego zegarka marki Zeno :lol: Do tego z czerwonym bezelem?? Hmmm... mniam mniam...

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lupka jest sposobem na bezbolesne "przesunięcie" datownika. Jak w dużą kopertę włożysz 2824-2 to data jest smiesznie blisko środka tarczy. Lupka, powiększając ją, "zbliża" datę, optycznie, w kierunku brzegu tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie do korby: czy ten drugi pasek jest caly czas na sprzedaz? jesli tak czy moglbym prosic o fotki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki drugi?? W tym temacie jest tylko jeden pasek mojej roboty. Drugiego nie widze jakoś :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

świetny pasek, naprawdę mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74
Witam Szanowne Grono

Oto mój nowy nabytek wzbogacony o skórzany pasek świeżo od Korby zakupiony.

Korzystając z chwili przerwy w robocie :lol:

post-0-0-32086400-1330796953.jpg

p8210004yg9.jpg

post-0-0-97971800-1330796955.jpg

post-0-0-68309500-1330796957.jpg

post-0-0-35704700-1330796959.jpg

post-0-0-55143400-1330796960.jpg

Pozdr

Bartekk

Bardzo ładny zegarek od rana rozpocznę poszukiwania wiedzy na temat tej marki ,ktora jest mi nie znana.Gratuluję zakupu !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Korba ma jeszcze jeden - ciemniejszy braz ze "zuzytej" skory. Mialem powazny problem z wyborem I finalnie wzialem ten z fotek, aczkolwiek ten ciemny byl rownie fajny:-)

pozdr

Bartekk

z tego posta zrozumialem, ze masz dwa paski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bardzo ładny zegarek od rana rozpocznę poszukiwania wiedzy na temat tej marki ,ktora jest mi nie znana.Gratuluję zakupu !

I jak tam poszukiwania?:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74

I jak tam poszukiwania?:lol:

Całkiem dobra i nie droga marka.Szczegónie podobają mi się wersje pilotów..Więcej info.znajdziesz tutaj :wink: :

http://www.tz-uk.com/forum/viewforum.php?f=9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.