Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Houston

Identyfikacja zegarka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Z góry przepraszam, jeśli pomyliłem działy, ten wydawał mi się najlepszy.

Będę wdzięczny za pomoc przy określeniu, co to za zegarek. Szukałem o nim informacji w Internecie, ale niestety nic nie znalazłem. Albo jestem w posiadaniu czegoś bardzo rzadkiego, niekoniecznie dobrego, albo korzystanie z Wujka Google sprawia mi trudności...

Jedyne, co udało mi się znaleźć, to informacje o firmie (Giovani Beverly Hills), która widnieje na tarczy, zarejestrowana w 2004 roku - https://msp.money.pl/zakladam_firme/znaki-towarowe/giovani;beverly;hills,znak,108308.html

Moja wiedza w tym temacie jest bardzo ograniczona, dlatego będę bardzo wdzięczny za pomoc. Nie wiem po prostu, czy opłaca się robić coś z tym zegarkiem, czy raczej nadaje się do kosza...  :unsure:

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisy na tarczy:

• Logo - Giovani Beverly Hills
  • Quartz
  • SJAPAN MOVTM

Na odwrocie:

• Stainless Steel Back
  • Quartz High Quality

post-106466-0-40538600-1537110146_thumb.jpegpost-106466-0-15770800-1537110157_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pierwszy rzut oka - wrzuciłbym go do szuflady (w garażu) i zapomniał o nim, mając nadzieję, że nie przyśni mi się w nocy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Prowler

typowy zegarek za przysłowiowego dolara. zapomnij, chyba że masz do niego sentyment.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi, ale to byle co. Szkoda czasu...

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuję za odpowiedzi!

Właściwie zdziwiłbym się, gdybym przeczytał coś innego. Warto się było jednak upewnić.

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.