Gość Tasix95 #9551 Napisano 21 Kwietnia 2014 Jak dlugo mozna trzymac g shocka calkowicie zanurzonego w wodzie ? Jest to tak jak z telefonami ze nie dluzej niz 30 min czy nie ma ograniczen ? Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9552 Napisano 21 Kwietnia 2014 plastik fantastik No tak... Jak dlugo mozna trzymac g shocka calkowicie zanurzonego w wodzie ? Jest to tak jak z telefonami ze nie dluzej niz 30 min czy nie ma ograniczen ? Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu TapatalkaAle Ty wiesz, że G-shock ma 200m WR? 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tasix95 #9553 Napisano 21 Kwietnia 2014 Wiem ale ktos mi mowil ze mozna go trzymac calkowice zanurzonego tylko 30 min dlatego tylko pytam Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9554 Napisano 21 Kwietnia 2014 To powiedz mu, że on też ma przebłyski rozumu co 30 minut. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość piotrloren #9555 Napisano 21 Kwietnia 2014 kiedyś chcialem zmierzyć temperaturę wody.umocowałem ryska wna dnie rzeki,w nurcie .potem zjąłem sie czyms innym.w sume przelżał ok.2 godzin na głębokosci ok.1,5 m,w nurcie,przywiązany linką.temperature zmierzył.i nic mu nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tasix95 #9556 Napisano 21 Kwietnia 2014 To powiedz mu, że on też ma przebłyski rozumu co 30 minut. Z checia mu to przekaze Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #9557 Napisano 21 Kwietnia 2014 kiedyś chcialem zmierzyć temperaturę wody.umocowałem ryska wna dnie rzeki,w nurcie .potem zjąłem sie czyms innym.w sume przelżał ok.2 godzin na głębokosci ok.1,5 m,w nurcie,przywiązany linką.temperature zmierzył.i nic mu nie było to rzeczywiscie niesamowita historia, cud ze mu sie nic nie stalo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9558 Napisano 22 Kwietnia 2014 On jest plastikowy czy z szajsmetalu? to nie jest zegarek a super odmierzacz czasu zrobiony z kauczuko- plastu i metalu wagę ma jak cięzarówka i to załadowana do pełna rozbija niejednego g-shocka ot zrobiony z pomysłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9559 Napisano 22 Kwietnia 2014 Co do wagi do chyba stalowych G-shocków nie przymierzałeś. Z pomysłem to może ten G-shock zrobiony, ale ze złym. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlum 0 #9560 Napisano 22 Kwietnia 2014 Jedyny słuszny MTG to Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #9561 Napisano 22 Kwietnia 2014 Zapewne słuszny ten MTG, tylko cena jakby trochę mniej słuszna... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpxxl 0 #9562 Napisano 22 Kwietnia 2014 http://www.ebay.com/itm/G-Shock-Collection-/121323730135?pt=AU_Watches&hash=item1c3f7534d7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlum 0 #9563 Napisano 22 Kwietnia 2014 Zapewne słuszny ten MTG, tylko cena jakby trochę mniej słuszna... Cena cena - w tej chwili ciężko zaczyna być z dostępnością nowych egzemplarzy. W tej chwili żałuję że nie kupiłem MTG 1030 - tego limited edition. Parę miesięcy temu miałem otwartą aukcje na ebayu za 1100$ i się nie zdecydowałem. Teraz są pojedyncze sztuki w granicach 2000$. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9564 Napisano 22 Kwietnia 2014 Jedyny słuszny MTG touploadfromtaptalk1398184081637.jpg Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka NUDNY TEN ZEGAREK trochę za ciemny wiem to też MTG ale cyfrowe są o niebo ciekawsze ,,,,,,,,,,,,Na wskazówkach fajnie mieć oceanusa ma swój styl ,,,,,,,,g shock na wakazówkach to jak rajdowe auto z przyczepą ......!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9565 Napisano 22 Kwietnia 2014 g shock na wakazówkach to jak rajdowe auto z przyczepą ......!!! Dlaczego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9566 Napisano 22 Kwietnia 2014 Jedyny słuszny MTG touploadfromtaptalk1398184081637.jpg Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka TO JEST BUDZIK I MA CO TRZEBA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9567 Napisano 22 Kwietnia 2014 Dlaczego? W starszych wersjach g shock nie było tucza i się pierniczyły godziny w nowych jest podobnie ale jak wiadomo w 55 minucie każdej godziny jest kalibracja czasu czego niema w zwykłym cyfrowym budziku bo najzwyklej czas ma zawsze dobry dlatego wniosek może być tylko jeden NAJLEPSZY G SHOCK TO CYFROWY bo zawsze masz dokładny czas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #9568 Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) redlum..czy on jest caly metalowy?? czy koperta jest z plastiku?-ladny jest,ale nie dalbym tyle kaski za kwarca..ale oczywiscie to rzecz indywidualna i nie odbierz tego jako atak z mojej strony swoja droga to bardzo milo ze jest ktos z polski ktory ma przedctawiciela seri MTG - jak to mowia: gratki szmatki Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlum 0 #9569 Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Chyba koledze shift się zaciął. Zegarek całkiem sobie. Jedyne do czego można się przyczepić to brak "pokrętełka". Mrovka: z przodu nakładka jest metalowa. Zaś boki są z tworzywa sztucznego. Nie rozkrecałem go jeszcze wiec nie wiem jak to wygląda w srodku. PS widać że koledze z zaciętym shiftem wyścigówki z przyczepami tez się podobają Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez redlum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #9570 Napisano 22 Kwietnia 2014 W starszych wersjach g shock nie było tucza i się pierniczyły godziny w nowych jest podobnie ale jak wiadomo w 55 minucie każdej godziny jest kalibracja czasu czego niema w zwykłym cyfrowym budziku bo najzwyklej czas ma zawsze dobry dlatego wniosek może być tylko jeden NAJLEPSZY G SHOCK TO CYFROWY bo zawsze masz dokładny czasNawet się nie staram zrozumieć, co autor miał na myśli... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9571 Napisano 22 Kwietnia 2014 Nawet się nie staram zrozumieć, co autor miał na myśli...Nawet się nie staram zrozumieć ,,,,,,,,,---- tego można się spodziewać ,,, taka człowieka wola jak człowiek mysli to go głowa boli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SasheQ 0 #9572 Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam!Dostałem ostatnio G-Shocka model DW-6900, ale bez żadnych dopisków przy 6900, nigdzie na necie nie mogę znaleźć podobnego wzoru owego zegarka, może Wy mi pomożecie i dowiem się, czy są one produkowane, czy może jest to unikat. Z góry dziękuję za pomoc. Załączam foto zegarka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #9573 Napisano 22 Kwietnia 2014 W starszych wersjach g shock nie było tucza i się pierniczyły godziny w nowych jest podobnie ale jak wiadomo w 55 minucie każdej godziny jest kalibracja czasu czego niema w zwykłym cyfrowym budziku bo najzwyklej czas ma zawsze dobry dlatego wniosek może być tylko jeden NAJLEPSZY G SHOCK TO CYFROWY bo zawsze masz dokładny czasBzdury piszesz, jesli sie cos poprzestawia w starszych modelach analogowch to mozna to skorygowac poprzez bazowe ustawienie wskazowek. ToughMVT robi to za ciebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9574 Napisano 22 Kwietnia 2014 Od ponad dwóch lat używam analogowych G bez Tough Movement i nigdy nic mi się nie "spierniczyło". Tough Movement to jest generalnie marketingowy bełkot, takie dopełnienie absolutnej bezobsługowości tych zegarków, ale w praktyce zbędne. Nawet przy mocno aktywnym użytkowaniu konieczność regulacji wskazówek zdarza się wyjątkowo sporadycznie. 0.1 może coś na ten temat powiedzieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #9575 Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie pamietam kiedy juz ostatnio robilem bazowe ustawianie wskazowek w swoim G, a najlepsze jest to ze nie pamietam rowniez na pamiec konfiguracji przyciskow zeby wejsc w ten tryb musialbym skorzystac z instrukcji https://www.youtube.com/watch?v=qUHx91Itcc8 Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez 0.1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach