qqryku 0 #1001 Napisano 4 Lutego 2007 A to twoj pierwszy g czy miales juz wczesniej jakiegos :?: :mrgreen: pozdro 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7571 #1002 Napisano 4 Lutego 2007 G pierwszy :wink: W podstawówce miałem jeden zegarek Casio taki fioletowy z 2 przyciskami z przodu (nie wiem co to było), później Casio Data Bank na 150 pozycji, ale też nie pamiętam modelu , później długo długo nic (era komórek, to po co zegarek) no i teraz postanowiłem sobie kupić. Zawsze chciałem G-shocka, ale teraz zorientowałem sie w sytuacji i fajnie, że są stalowe z bransoletą :wink: Chociaż wolałbym tytanowca , ale G to G :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1003 Napisano 4 Lutego 2007 masz racje g to g mam tytanowca dw 9950 ale pasek ma gumowy ale ogolnie dla mnie bajer chorowalem na niego az wreszcie mi sie udalo i go kupilem ha nic spadam se pomalu spac bo juz pozna pora hehe jak bedziesz dzisiaj tak do poludnia to skrobniemy pare sztuk.pozdro i do poizniej jak by co :roll: :wink: :arrow: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7571 #1004 Napisano 4 Lutego 2007 Pozdro pozdro :wink: P.S.Jakbym tu był rok temu, to jeszcze byłoby z kim gadać :wink: Teraz już chyba nie ma kto :wink: Zastanawiam się czy firma Casio wprowadzi jakieś nowości z G-Shocka :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1005 Napisano 4 Lutego 2007 Ja to w sumie jestem na tym forum od niedawna patrzac po wczesniejszych postach to wiecej sie tu dzialo niz teraz.A co do g shockow pewnie wymysla cos nowego a ja zastanawiam sie czy kiedys zrezygnuja z tworzenia nowych g shockow? i wedlug mnie nie robia juz takich maszyn jak kiedys:) :arrow: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7571 #1006 Napisano 4 Lutego 2007 Ja bym chciał, żeby nie przestawali robić G-Shock'i :wink: Takie zbajerzone zegarki lubię, Wave Ceptor, Tough Solar :wink: Tak jak mówiłem, szkoda, że ten GW1200E nie jest cały z tytanu łącznie z bransoletą :twisted: Czy tytanowa koperta lub bransoleta się rysuję jak stal, czy nie ma śladu ?? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1007 Napisano 4 Lutego 2007 Raczej chyba tak tylko tyle ze jest mocniejsza lzejsza i antyalergiczna :?: :idea: 8) 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1008 Napisano 4 Lutego 2007 znikam jak bedziesz kolo 21 to pogadamy :wink: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7571 #1009 Napisano 4 Lutego 2007 Możemy pogadać :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NETRUNNER 2 #1010 Napisano 8 Lutego 2007 Tytan na ogol latwo sie rysuje. Tyle ze jest antyalergiczny i lekki. Polecam nowa strone/bloga z informacjami glownie o nowosciach Casiohttp://zegarkicasio.blox.pl/html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7571 #1011 Napisano 8 Lutego 2007 Próbowałem zrobić swoją cyfrówką zdjęcie, ale słabo mi to wychodziło i zdjęcie rozmazne było :? Ściągnąłem fotkę ze sklepu internetowego, gdyby ktoś nie wiedział jak wygląda mój G-Shock W pełni zadowolony jestem z niego :twisted: :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1012 Napisano 8 Lutego 2007 fajny -gratulacje--pozdrówka-- 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7571 #1013 Napisano 8 Lutego 2007 Mnie się też podoba :wink: Zrobiłem sobie prezent na 22 urodziny Trochę spóźniony, ale jest G-Shock GW 1200E 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1014 Napisano 8 Lutego 2007 :arrow: :mrgreen: :!: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GORKI 08 #1015 Napisano 12 Lutego 2007 Pozdro pozdro :wink: P.S.Jakbym tu był rok temu, to jeszcze byłoby z kim gadać :wink: Teraz już chyba nie ma kto :wink: Zastanawiam się czy firma Casio wprowadzi jakieś nowości z G-Shocka :roll: oj dzialo się tu dzialo!nie ukrywam ze wowczasz brakowalo mi tu takich G-FANÓW jak WY! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1016 Napisano 12 Lutego 2007 :mrgreen: pozytywnie:) 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7571 #1017 Napisano 12 Lutego 2007 G-shocki zawsze mnie interesowały :wink: W podstawówce za czasów tych gumowych, to było marzenie, żeby kupić :twisted: Może największym fanboyem nie jestem, ale wolę pare stówek dać za takiego pancernika z technologią w środku jakiego kupiłem, niż za jakąś Festine czy coś :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1018 Napisano 12 Lutego 2007 ja tez w sumie mam 3 g a wczesniej tez sie kilka przewinelo i tak pozostalo do dzis.Chociaz nie powiem divery seiko albo citizena i nie tylko tez mi sie podobaja ale g to g i w sumie nic innego :twisted: :!: :arrow: :mrgreen: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puncz_0 0 #1019 Napisano 16 Lutego 2007 Dzisiaj kupiłem G-9000-1VER, o jakim od dawna marzyłem niestety będę go miał dopiero na początku marca, ale jak dotrze do mnie napewno się pochwale:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1020 Napisano 16 Lutego 2007 G-9000 powiadasz kolego no ladny statek wizualnie ladnie sie prezentuje ciekawy jestem jaki jest duzy w rzeczywistosci bo duzy g to podstawa :!: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RafałZ #1021 Napisano 16 Lutego 2007 Witam! A co sądzicie o moim? Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7571 #1022 Napisano 16 Lutego 2007 Fajny, ale kompletnie nie w moim typie G-9000 spoko wygląda Mam nadzieje, że wielki pancernik z niego :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1023 Napisano 16 Lutego 2007 Witam! A co sądzicie o moim? Pzdr Sądzimy, że najpierw trzeba się przywitać fajny, choć ja preferuję albo cyfra albo wskazówki. Ale fajny, wesoły taki pozdrawiam, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1024 Napisano 16 Lutego 2007 SIEMA PANY fajny ten g ale nie w moim stylu nie moja ljga pozdro :idea: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1025 Napisano 16 Lutego 2007 DW-8300 DW-6700 o na to wlasnie se poluje tylko kasy brak hehe ale jak bedzie kasa beda i wyzej wymienione cacuszka :idea: :!: :mrgreen: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach