klue 0 #1601 Napisano 11 Listopada 2007 http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....p=239780#239780 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1602 Napisano 11 Listopada 2007 No dobra Panowie, żarty się skończyły Chcąc dołączyć do Waszego ELITARNEGO grona, kliknąłem tutaj:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=266026711 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1603 Napisano 11 Listopada 2007 Tak wiec przyjmij odemnie pierwszego "GRATULACJE" :wink: :wink: 5600 jako "pierwszy" swietny wybor najfajniejsza jest ta klasyczna linia G I mozesz byc pewien ze na tym sie nieskonczy :twisted: szybciutko poczujesz "hrapke" na kolejnego :twisted: Pewnie z innej "lini" Czekamy na prezentacje "nadgarstkowa" :wink: Witaj w "G" klubie 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1604 Napisano 11 Listopada 2007 Dzięki, dzięki Wybór pierwszego modelu był spowodowany tym, że chciałem oprócz "G" mieć zegarek w jakiś sposób związany z lotami w kosmos (na Omegę jeszcze mnie nie stać), a ten jest między innymi zatwierdzony przez NASA. Dokładnie ten czyli 5600 E, poza pierwszą edycją, która latała w kosmos (ten bez iluminatora) :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1605 Napisano 11 Listopada 2007 Tak,ta jak to nazwales "pierwsza edycja"to 5300 dokladnie bez Iluminatora.Oraz o innym "Bezelku" :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1606 Napisano 11 Listopada 2007 5300 swoją drogą, ale chodziło mi o 5600C, z resztą tutaj jest fajna stronka:http://digilander.libero.it/generalresearch/main.html 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1607 Napisano 11 Listopada 2007 Stronka fajna dzieki niej dowiedzialem sie ze moje 5900 rowniez bylo w kosmosie. :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1608 Napisano 11 Listopada 2007 No i jak tu nie mieć któregoś z tak zasłużonych zegarków? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1609 Napisano 12 Listopada 2007 Witam musze sie "Pochwalic" dzis przyszedl moja kolejna "Maszynka"DW 003 modul 1597 jest "ekstra" 8) :wink: [/img][/img] 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #1610 Napisano 12 Listopada 2007 dziś dotarł do mnie g 100.ogólnie stylistycznie jest ok tylko trochę mały ale ujdzie.foty wrzucę później. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1611 Napisano 12 Listopada 2007 No no...gratuluję obu Panom nabytków, grauluję... Obydwa (zarówno DW5600 jak i DW003 - Frog dobrze, że robiłes zdjęcia bez flesza....Maro czekamy na foty!) piękne modele...w moim ulubionym stylu :wink: Natomiast co zegarków i lotów w kosmos...tu kiedyś przerabialiśmy temat : http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....asc&start=0 8) pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1612 Napisano 12 Listopada 2007 Jeszcze raz dziękuję, fotki oczywiście będą jak tylko nowy nabytek do mnie dotrze 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1613 Napisano 12 Listopada 2007 Shakalu "twoj styl" to takze i "moj styl" To chyba jedyny sluszny "styl" :wink: :wink: :wink: Bo to ten "klasyczny styl" :twisted: :twisted: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1614 Napisano 12 Listopada 2007 Mam pytanie. Kupował ktoś z Was tutaj?http://allegro.pl/item266026711_casio_g_sh..._mega_hit_.html Cena zabójcza, 100% pozytywów... Pamiętam, że ktoś miał problemy z trochę droższym, w cenie 175 zł, o ile dobrze pamiętam i padła dygresja na forum, że te tanie zegarki, to jakieś odrzuty... ja juz kupiłem :wink: pochwale sie w poniedziałek(powinny dojechac)Świetny kontakt!!!!miła pani zadzwoniła do mnie po zakończeniu aukcji Panowie świetny kontakt! i szybka przesyłka! Polecam !!!pieknie zapakowane w oryginalnych puszeczkach wiec ja juz swoje mam (zdjęcia wieczorem)adam,Maro -gratuluje i czekam na fotkifrog -świetny jest ten G,to model na europe?pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1615 Napisano 12 Listopada 2007 Feleksc.No tak wychodzi na to ze jest to ten "nie japonczyk" ktory mialby jak niedawno sie dowiedzialem(dzieki Adam :wink: ) zamiast napisu ILLUMINATOR napis FOX FIRE. :wink: PS: pokaz tego PIOTRKA :twisted: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1616 Napisano 12 Listopada 2007 frog81!Gratulacje z nowego nabytku!Nie wiem dlaczego wcześniej nie zauważyłem? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1617 Napisano 12 Listopada 2007 Nic nie szkodzi :evil: :wink: :wink: Najwyzej ja nie zauwaze twojego 5600 :twisted: :wink: :wink: Dzieki 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1618 Napisano 12 Listopada 2007 To wszystko przez te teksty, że post w wybranym przez ciebie temacie nie istnieje :oops: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1619 Napisano 12 Listopada 2007 ...- Frog dobrze, że robiłes zdjęcia bez flesza.... ooo nie lubisz fot z fleszem?***i pare fot tego co dzis przyjechało;obiecane :wink: nurek 300m wr.i z fleszem oba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1620 Napisano 12 Listopada 2007 Istotnie pikne obydwa! Ale ten Pro-trek jest w niepowtarzalnym stylu...coś w rodzaju przyrządu.....w Nautilusie? :shock: Gdybym tolerował wskazówkowce, natychmiast musiałbym go mieć! ....ale i tak rozważę....choć obecnie na 5900 poluję..ale ciiiii :wink: pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1621 Napisano 13 Listopada 2007 :shock: Ten ALTIMETER rewelacyjny!Co do nurka ze stajni Casio mam innego faworyta. Kiedyś ktoś wklejał jego zdjęcie na forum. Miał słuszny rozmiar, chyba 47 mm z koronką, jak uda mi się znaleźć, wkleję link. EDIT: mam http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=1 Jak dla mnie, jest piękny, nie ma co prawda 47 mm, ale 45,8 mm też robi wrażenie. :twisted: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1622 Napisano 13 Listopada 2007 EDIT: mam http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=1 Jak dla mnie, jest piękny, nie ma co prawda 47 mm, ale 45,8 mm też robi wrażenie. :twisted:Extra! :shock: Gdzie kupić to cudo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1623 Napisano 13 Listopada 2007 Na szybko...http://cgi.ebay.at/CASIO-MDV102-1AV-SPORT-...8QQcmdZViewItem 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1624 Napisano 13 Listopada 2007 Co do nurka ze stajni Casio mam innego faworyta. Kiedyś ktoś wklejał jego zdjęcie na forum. Miał słuszny rozmiar, chyba 47 mm z koronką, jak uda mi się znaleźć, wkleję link. mój nie ma nawet 44 w najszerszym miejscu (co dla mnie jest raczej zaletą niż wadą) -jest tzw. unisexem który kiedys robiło Casio dla małych rączek(chyba na swój rynek)-ale cudnie się komponuje na mojej rece :wink: -no i to 300 a nie 200 m.a to juz coś :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1625 Napisano 13 Listopada 2007 NO NO NO Felek "Poszalałeś" :shock: No coz nurek nierobi na mnie wielkiego wrazenia lecz sklamal bym mowiac ze mi sie nie podoba :oops: (Jak dla mnie zbyt "metalowy" :wink: ) moze gdyby byl na pasku :?: :twisted: No ale PRO TREK jest fantastyczny :shock: :shock: Ten sensor cisnieniowy A czy sie niemyle ze to AW-360 :?: Jest CACY 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach