qqryku 0 #1776 Napisano 23 Listopada 2007 FROG81 PRZESYLKA IDZIE POZDRO 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1777 Napisano 24 Listopada 2007 FROG81 PRZESYLKA IDZIE POZDRO Dziękuję Bardzo 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1778 Napisano 24 Listopada 2007 kto mi powie,co to jest? :http://www.allegro.pl/item271352208_casio_...bar_okazja.html :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1779 Napisano 24 Listopada 2007 Pewnie, że ktoś Ci powie Felek...ludzie są u nas życzliwi To fake jest ....100% badziew, który nie leżał nigdy w pobliżu Casio :evil: pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 1 #1780 Napisano 24 Listopada 2007 tez go widzialem ale niebylem pewny co do oryginalnosci za to przeszedl mi kolo nosa ladny Gulfman w dobrej cenie niestety niemoglem licytowac na koncu aukcji poniewaz bylem w pracy troche sie zdenerwowalem :x ale co zrobic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1781 Napisano 24 Listopada 2007 No tak generalnie to ten wyświetlacz "żałosny" jest :? I co to za oznaczenie na tylnim deklu :? 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1782 Napisano 24 Listopada 2007 tez go widzialem ale niebylem pewny co do oryginalnosci za to przeszedl mi kolo nosa ladny Gulfman w dobrej cenie niestety niemoglem licytowac na koncu aukcji poniewaz bylem w pracy troche sie zdenerwowalem :x ale co zrobic Kurde a mnie w tej chwili niebylo na niego stać :cry: :cry: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1783 Napisano 24 Listopada 2007 Panowiejeszcze bedzie okazja i to nie jedna :wink: znalazłem w moim mudzie fajną funkcje na stoperze a mianowicie :odlicza od 5 sek. start stopera :shock: -kiedys i tylko raz widziałem taką funkcje w mocno zaawansowanym stoperze seiko -fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 1 #1784 Napisano 24 Listopada 2007 hmm no u mnie z kasa tez slabo narazie ale to byla naprawde okazja i warto bylo go nabyc tymbardziej ze to nowka byla a poszedl chyba 2zl drozej od mojej propozycji cenowej ale co zrobic niemoge siedziec w domu i licytowac jesli pracuje moze kiedys trafi sie inna okazja tak jak mowi felek albo wygram w lotto i kupie kilka modeli ktore mi sie podobaja ciekawa funkcja w opisach tego modelu na allegro nikt chyba go nie wymienial ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1785 Napisano 24 Listopada 2007 jest dość zaawansowany technicznie mimo raczej ubogiego graficznie wyswietlacza:1.dwa rodzaje timera jeden norma-odlicza do zera i alarmdrugi z odliczaniem w kółko(i tak własnie jest oznaczony)-czyli po odliczeniu i zasygnalizowaniu tego odlicza z powrotem itd.2.wspomniany wyzej stoper -te 5 sek. jest elastyczne od 5 do 1 sek.3.trzy rodzaje podswietlenia(mimo ze opisano tylko dual :wink: )-recznie-razem z alarmem-automatycznie przy odpowiednim ułożeniu ręki 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zdzichu #1786 Napisano 25 Listopada 2007 Witam. Planuje zakup mudmana np. tego http://www.allegro.pl/item271752440_casio_..._najtaniej.htmlco o nim sadzicie? warto go kupić? a jak nie to proszę o propozycję czegoś solidnego w podobnej cenie. Z góry dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1787 Napisano 25 Listopada 2007 No cóż Kolego dokonujesz bardzo "trafnego"wyboru :wink: Mudman G-9000 jest bardzo ważnym i znaczącym modelem G-ShockaJest dość dużym G na co należy zwrócić uwagę :wink: Ja osobiście podsunę Ci do rozpatrzenia modelG-9100 Gulfman http://www.allegro.pl/item274969783_g_shoc..._poleca_ss.html Dlatego Kupuj pan Kupuj.I zapraszamy do podzielenia sie wrażeniami gdy już będzie na nadgarstku 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zdzichu #1788 Napisano 25 Listopada 2007 no i tu powstaje dylemat: mudman czy gulfman? :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1789 Napisano 25 Listopada 2007 no i tu powstaje dylemat: mudman czy gulfman? :roll:Mam dla Ciebie optymalne rozstrzygnięcie tego dylematu...Casio dw 5600 - ma wszystko czego można chcieć od G-shocka. W zakładanej kwocie będziesz miał 2 (1 na zapas):wink: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=272654203 :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość alfik #1790 Napisano 25 Listopada 2007 Witam.Szukam nie duzego G-shocka na niewielki nadgarstek.Interesuje mnie cos mniejszego od Mudman G-900 a cos wiekszego od 5600.Co mozecie polecic? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1791 Napisano 25 Listopada 2007 no i tu powstaje dylemat: mudman czy gulfman? :roll:Mam dla Ciebie optymalne rozstrzygnięcie tego dylematu...Casio dw 5600 - ma wszystko czego można chcieć od G-shocka. W zakładanej kwocie będziesz miał 2 (1 na zapas):wink: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=272654203 :twisted: A ja sądzę że Zdzichu jest bardziej ukierunkowany na "stylistykę" Mudmana.Niż na piekno klasycznej lini G-Shoka :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1792 Napisano 25 Listopada 2007 no i tu powstaje dylemat: mudman czy gulfman? :roll: Ja oddaję głos na Gulfmana :twisted: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1793 Napisano 25 Listopada 2007 A ja sądzę że Zdzichu jest bardziej ukierunkowany na "stylistykę" Mudmana.Niż na piekno klasycznej lini G-Shoka :wink: :cry: Skoro tak... to mnie też bardziej podoba się Gulfman. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1794 Napisano 25 Listopada 2007 Witam.Szukam nie duzego G-shocka na niewielki nadgarstek.Interesuje mnie cos mniejszego od Mudman G-900 a cos wiekszego od 5600.Co mozecie polecic? A może kturyś z "Tych"DW-9052http://www.allegro.pl/item271309121_zegare..._nas_od_ss.htmlG-2500http://www.allegro.pl/item269268419_zegare..._nas_od_ss.html Lubteż odrobinę droższy G-511http://www.allegro.pl/item270421506_zegare..._nas_od_ss.html 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość alfik #1795 Napisano 25 Listopada 2007 Dzieki za propozycje.Gw 2500 wyglada ciekawie...)A jak wielkoscia prezentuje sie AW-591-4 i g-100, jest to dla mnie dosyc istotne poniewaz mam tylko 17cm w nadgarstku :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 1 #1796 Napisano 25 Listopada 2007 ale namieszacie chlopakom w glowach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zdzichu #1797 Napisano 26 Listopada 2007 mudman jakoś mnie bardziej przekonuje... nie wiem może dla tego, że wydaje się być solidniejszy? :roll:a co do dw- 5600 to tak jak napisał frog81 :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1798 Napisano 26 Listopada 2007 Dzieki za propozycje.Gw 2500 wyglada ciekawie...)A jak wielkoscia prezentuje sie AW-591-4 i g-100, jest to dla mnie dosyc istotne poniewaz mam tylko 17cm w nadgarstku :/ No to Kolego "trafiłeś" akurat w niemój "Typ"Ja osobiście nie jestem "zwolennikiem" G wskazówkowych :? Twój nadgarstek to całkiem średni "obwód" tak więc spokojnie niemusisz się obawiać że cokolwiek będzie Ci "odstawałoG-100G-591 To "G" średniej wielkości :wink: Dlatego to ty sam musisz zadecydować :wink: oby tylko nie G-100 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1799 Napisano 26 Listopada 2007 mudman jakoś mnie bardziej przekonuje... nie wiem może dla tego, że wydaje się być solidniejszy? :roll:a co do dw- 5600 to tak jak napisał frog81 :oops: No to Ty się przyjżyj Gulfmanowi :twisted: :wink: Każde G to "Pancerniak"A Mudman jest dość duży i do tego "ta" stylistyka. :wink: stąd te odczucia 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #1800 Napisano 26 Listopada 2007 Dzieki za propozycje.Gw 2500 wyglada ciekawie...)A jak wielkoscia prezentuje sie AW-591-4 i g-100, jest to dla mnie dosyc istotne poniewaz mam tylko 17cm w nadgarstku :/ No to Kolego "trafiłeś" akurat w niemój "Typ"Ja osobiście nie jestem "zwolennikiem" G wskazówkowych :? Twój nadgarstek to całkiem średni "obwód" tak więc spokojnie niemusisz się obawiać że cokolwiek będzie Ci "odstawałoG-100G-591 To "G" średniej wielkości :wink: Dlatego to ty sam musisz zadecydować :wink: oby tylko nie G-100 a dlaczego nie g 100 mi osobiście stylistycznie sie podoba tylko jak dla mnie trochę mały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach