frog81 2 #1976 Napisano 12 Grudnia 2007 pierwszy to perfidny fake. druga propozycja jak najbardziej słuszna Jesteś w błędzie kolego Ten Frogman na fotkach z tej aukcji jest ORGINAŁEM :wink: To wersja przeznaczona na rynki między innymi "Europejskie"Ta kwestia już była poruszana w tym wątku :wink: Bardziej martfi mnie ten sprzedawca :roll: To już 2 identyczna jego oferta (ten sam opis słowo w słowo te same fotki)absolutnie identyczna :roll: Napisałem emaila z kilkoma pytaniami.A ten pan się "wykręcał" głupio.A w pewnym momencie zerwał kontakt :arrow: "Szemrana" ta oferta. A DW-5600 jak zawsze "nic tylko się zachwycać" 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 33 #1977 Napisano 12 Grudnia 2007 Dzięki shakal. Co do kolorów, to miałem na myśli, że całkiem realistycznie wyszły kolory elementów zegarka (wyświetlacz, napisy), mimo ogólnego szpitalnego klimatu fotek. Robiłem je w takich warunkach, jakimi dysponowałem, i takie zamieściłem, bo w najbliższym czasie pewnie nie będe miał okazji, żeby zrobić jakieś lepsze.Tak w ogólę to trochę je jeszcze stuningowałem w Photoshopie i podmieniłem, ale zbyt dużo to nie dało. Jak będę robił galerie, to się bardziej postaram pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1978 Napisano 12 Grudnia 2007 Jesteś w błędzie kolego Ten Frogman na fotkach z tej aukcji jest ORGINAŁEM :wink: To wersja przeznaczona na rynki między innymi "Europejskie"Ta kwestia już była poruszana w tym wątku :wink: Bardziej martfi mnie ten sprzedawca :roll: To już 2 identyczna jego oferta (ten sam opis słowo w słowo te same fotki)absolutnie identyczna :roll: Napisałem emaila z kilkoma pytaniami.A ten pan się "wykręcał" głupio.A w pewnym momencie zerwał kontakt :arrow:No Froguś...jak Ty go podrywałeś to się nie dziwię człowiekowi ...ale sikor prawidłowy jak najbardziej...może nie wzniośle porywający, ale prawidłowy :wink: pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 #1979 Napisano 12 Grudnia 2007 sorki, ze tak męczę, ale: -Czy ten frogman z linka ma mocowania teleskopów i koperte takze z tytanu? pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1980 Napisano 12 Grudnia 2007 Jak najbardziej z tytanu...ale ni ma froga :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 #1981 Napisano 12 Grudnia 2007 ..ale ni ma froga :? http://allegro.pl/item281845017_tytanowy_g...man_okazja.html :?: :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1982 Napisano 12 Grudnia 2007 ...no żaby na deklu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1983 Napisano 12 Grudnia 2007 ...no żaby na deklu! No taka to wersja dla "bidoków" z Europy :wink: Shakalu jak śmiesz wątpić w moje zdolności "dyplomatyczno handlowe" :wink: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1984 Napisano 12 Grudnia 2007 Shakalu jak śmiesz wątpić w moje zdolności "dyplomatyczno handlowe" :wink: :wink:...bo nima żaby na deklu!!!!!!!!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1985 Napisano 12 Grudnia 2007 :? :roll:!!! 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1986 Napisano 12 Grudnia 2007 Panowie widzieliście jak "zbeszcześcili"5600 :shock: Transformers 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1987 Napisano 12 Grudnia 2007 Dobre... Tego supermena nabyłbym natychmiast...choć wolałbym batmana The Dark Knight 300$ i limit 100 egzemplarzy...poszły jak ciepłe bułki :? Mógłby nasz NETRUNER załatwić parę sztuk :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1988 Napisano 13 Grudnia 2007 No panowie, ruszyć tyłki i zakupić jakiś sikorek dla pań na święta. Dla niezdecydowanych...coś z brylancikiem albo diamencikiem ze sklepiku firmowego...jakich pełno wszędzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #1989 Napisano 13 Grudnia 2007 w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd :oops: na forum Watchuseek był temat ze zdjęciami podróbek frogów i jeden z nich łudząco przypominał wymienionego wyżej (może to choć troszkę mnie usprawiedliwi ) 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 1 #1990 Napisano 13 Grudnia 2007 he he shakal powiem ci ze panie czasem moga pogardzic takim prezentem czesto wola cos w srebrze lub zlocie swoja droga ciekawe polaczenie ale mi niebardzo przypada do gustu tak ogolnie mam do was pytanko kupilem ostatnio na allegro uzywanego g-shocka jakas pochodna wersja od 6600 dokladnie niewiem co to za model w tresci aukcji niebylo napisane musze wymienic w nim baterie niewiem czy dojdzie do mnie zanim pojade na swieta do domu wymienilbym ja tam poniewaz mam tam zaufanego dobrego zegarmistrza natomiast trafi mi pewnie wymienic ja w Gdansku moze ktos z was moglby polecic mi dobry i niedrogi zaklad zegarmistrzowski w Gdansku ? z gory dziekuje w innym zegarku wymienilbym sam ale w g-shocku przy takiej wodoszczelnosci niechce uszkodzic przez przypadek uszczelki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1991 Napisano 13 Grudnia 2007 ze sklepiku firmowego...jakich pełno wszędzie O Ku.....a :shock: :shock: Gdzie "istnieje" takie "eldorado" :?: Może zaplanował bym sobie wakacje :wink: A Batman dark oj dark 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1992 Napisano 13 Grudnia 2007 mam do was pytanko kupilem ostatnio na allegro uzywanego g-shocka A powiedz no czy twój nick na Allegro to "erstok" :?: :wink: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 1 #1993 Napisano 13 Grudnia 2007 tak Rafale to ja troche walczylismy Radek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1994 Napisano 13 Grudnia 2007 tak Rafale to ja troche walczylismy Radek :evil: :evil: :wink: No to "se" kupiłeś DW-6620 :wink: Masz farta ja niestety musiałem przed zakończeniem wyjść do pracy Gratuluję :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 1 #1995 Napisano 13 Grudnia 2007 tak cos mi cos sie zdawalo ze to ten model ale niebylem pewny no ja akurat bylem w domu bo narazie pracuje na 2 zmiane za to wracam czasem nawet po 24 :x wiec sa i plusy i minusy ale wzbogacilem sie o kolejny zegarek moze z czasem jakos uzupelnie mu napisy tylko musze pomyslec czym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 1 #1996 Napisano 13 Grudnia 2007 P.S. dzieki za gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1997 Napisano 13 Grudnia 2007 O Ku.....a :shock: :shock: Gdzie "istnieje" takie "eldorado" :?: Może zaplanował bym sobie wakacje :wink: No to Froguś bierz drugi i trzeci etat....bo to w Hong-Kongu :wink: ...ale jak już będziesz jechał to się z Tobą zabiorę pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1998 Napisano 13 Grudnia 2007 No to Froguś bierz drugi i trzeci etat....bo to w Hong-Kongu :wink: ...ale jak już będziesz jechał to się z Tobą zabiorę Shakalu pamiętaj "wiara góry przenosi" Może kiedyś "pujdę do nieba" kture jest właśnie w tym miejscu na tej ulicy :wink: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #1999 Napisano 13 Grudnia 2007 to jak już jesteśmy w tematyce kreskówkowej może ktoś się uszczęśliwi na święta ?? http://cgi.ebay.com/CASIO-G-SHOCK-DW-5600-...1QQcmdZViewItem 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2000 Napisano 13 Grudnia 2007 to jak już jesteśmy w tematyce kreskówkowej może ktoś się uszczęśliwi na święta ?? http://cgi.ebay.com/CASIO-G-SHOCK-DW-5600-...1QQcmdZViewItem O taaak "Pajączek" jest świetny o wiele "ciekawszy" jak dla mnie niż powiedzmy "Superman"Ciekawe ile osiągnie :?: Ja już "kliknołem" :twisted: więc mój niebędzie :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach