jazzband 2 #776 Napisano 29 Czerwca 2006 To jest Mudman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #777 Napisano 29 Czerwca 2006 jeden z wielu ale bardzo fajny ! 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #778 Napisano 29 Czerwca 2006 To jest Mudman owszem: GW 9000-edycja z roku 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #779 Napisano 29 Czerwca 2006 jeden z wielu ale bardzo fajny ! 8) Znalazłem taką sztukę na eBayu:http://cgi.ebay.com/CASIO-G-SHOCK-WATCH-MU...1QQcmdZViewItem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #780 Napisano 30 Czerwca 2006 jazzbandcena nie Ta Olek chodziło mi o DW-002: porównaj ,może to ja nie mam racji :oops: -ale i tak mi się podoba 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #781 Napisano 30 Czerwca 2006 w necie znalezione: to któryś z modeli MRG:(po testach) to w przeliczeniu na nasze jakieś drobne :wink: 200pln-tylko nie wiem czy dostępne w Polsce: ten bajer : :shock: ŚWIETNY !!! 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #782 Napisano 1 Lipca 2006 Na eBauy jest do nabycia Brazilian Frogman:http://cgi.ebay.com/G-Shock-Brazilian-Rare...1QQcmdZViewItemCiekawe jaką cenę osiągnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Empik #783 Napisano 4 Lipca 2006 Heh ludziska mam juz G- shocka no zegarek superowy.Ale mam prosbe do was.Mozecie mi powiedziec jak sie ustawia tutaj alarm?? no i cos porobiłem nie tak bodawał znac po pełnej godzinie teraz z kolei nie daje znac ...generalnie nie bardzo potrafie ustawic ten zegarek.Pomozcie prosze ! G- shocki z tego co słyszałem maja podobne ustawienia.Mam ksiazeczke ale nie kumam jej ni w ząb bo po angielsku a ten opis taki nijaki jest.Oczywiscie to ten zegarek co dałem fotke strone lub 2 wczesniej.Pozdrawiam > 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #784 Napisano 4 Lipca 2006 dawaj fotke to moze bede wiedział,raczej nie powinno być z tym problemów...a tak na sucho:przewaznie dojechać przyciskiem MODE do danej pozycji wcisnąć klawisz ADJUST ( może nawet przytrzymać)kiedy na wyświetlaczu zacznie cos migać-można ustawiać,żeby załączony był alarm przeważnie na wyświetlaczu powinno sie pojawićALM-albo zaznaczony ALM kreskąacha :zmieniamy rosnąco: FORWARDlub majejąco :REVERSEpo zakończeniu ustawiania przytrzymujemy lub przyciskamyADJUST 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Empik #785 Napisano 4 Lipca 2006 Ok dzieki zaraz sie pobawie tym a tutaj fotka mojego nabytku Alez mi sie podoba Acha no ja mam tachometr niby nie jest mi potrzebny ale tez ustawic ten tachometr to juz wyzsza szkoła jazdy heh :roll: :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogre2000 2 #786 Napisano 4 Lipca 2006 Ustawianie czasu:Na "głownej" stronie wciskasz i trzymasz Adjust. Reverse + forward - zmieniasz wartość. Mode zmieniasz między:sekundy, DST, Strefa czasowa (Ustawiłem PAR), godzina, minuta, tryb 24h, rokmiesiąc, dzień. Wciskasz znowu i masz czas. W trybie czasu wciskasz Forward i możesz zmieniać co ma ci się wyświetlać: Data, czas, dzień tygodnia. Wtedy w trybie drugirgo czasu możesz zobaczyć, która jest godzina na świecie. Potem timer - odliczanie max 60 minut do zera z możliwością powtarzania (do 12 razy), potem stoper, alarmy.Jak dojedziesz MODE do H-Set to wciskasz i trzyasz Adjust, a jak zaczną migac godziny to wciskasz Forward i lecą wskazówki - chyba, że to model z synchorinizacją czasu przez radio - to wtedy chyba nic nie robisz. Mam nadzieje, że dużo nie namieszałem 0 =====================DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogre2000 2 #787 Napisano 4 Lipca 2006 Tachymeter to raczej nie jest ustawiany. Po prostu musisz to odczytać wg instrukcji:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....ight=tachymeter Chyba, że czegoś nie wiem. PozdrawiamMarek 0 =====================DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Empik #788 Napisano 4 Lipca 2006 OK bardzo dziekuje.Juz co nie co w koncu ustawiłem :twisted: Jeszcze raz wielkie dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość paluch213 #789 Napisano 4 Lipca 2006 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogre2000 2 #790 Napisano 5 Lipca 2006 Tylko te "żagle"... Nawet fajne zegarki zaczęli robić, tylko te żagielki zamiast kółeczek mnie rozbrajają. 0 =====================DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość paluch213 #791 Napisano 5 Lipca 2006 Żagielki i kółeczka mnie rozbrajają, troche to odpustowo wygląda. :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #792 Napisano 5 Lipca 2006 w tym modelu to faktycznie -BIDAwidziałem go na żywo natomiast w starszych modelach -kółka to piękny BAJER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Empik #793 Napisano 5 Lipca 2006 hehehe własnie pije z przyjacielem browca i sie zastanawiamy co sie stanie z moim zegarkiem jak go wywale na beton z 16 pietra :) jak myslice bedzie działac??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #794 Napisano 5 Lipca 2006 wiecej piw!i bedzie działać wszystko co chcesz :!: nawet prawo grawitacji :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Empik #795 Napisano 5 Lipca 2006 hehe kusisz Ty i moj przyjaciel aby to zrobic :twisted: :twisted: :twisted: Kurde 500zeta wywaliłem na zegarek ...ech chyba nie zaryzykuje heheh :roll: Ale kusicie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #796 Napisano 5 Lipca 2006 terefere 500zeta wywaliłem na zegarek a tera terefere wywalisz go z 16ego!rób test tylko sam nie skacz bo ci te gumy w G nie pomogą :twisted: :twisted: :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogre2000 2 #797 Napisano 6 Lipca 2006 No... za 500 zeta to taki zegarek wszystko wytrzyma Ale rozumiem, że dzisiaj juz wytrzeźwiałeś i myśli samobójcze już Ci przeszły? Heheh PozdrówkaMarek 0 =====================DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Empik #798 Napisano 6 Lipca 2006 Ech przy piwie ma sie głupie mysli :twisted: Ale moj kumpel ma taki dar przekonywania i zawsze mnie namawia do jakis extremalnych rzeczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogre2000 2 #799 Napisano 7 Lipca 2006 od tego są dziszoki 0 =====================DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Empik #800 Napisano 7 Lipca 2006 od tego są dziszoki aby walic z 16 pietra??? hehehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach