Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

DAMIANO nikt nie zgrywa madrali poprostu AMEL jest "obcykany" w temacie i tyle.Dal ci konkretny namiar na instrukcje ze stronki CASIO a ty patrzysz na jakies zdjecie badziewnej jakosci i foch zamiast luknac w instrukcje :?NIE MA potrzeby by sie podniecac niezdrowo :wink: I PAMIETAJCIE AMEL MA PRAWIE ZAWSZE RACJE HEHE :mrgreen: :idea: :arrow: :!:Pozdro all i nie klucta sie bo w czache HE HE :)

Dzięki :)

obcykany to może troche i tak.

Z tą racją to masz 100 racji he he

Pozdrawiam

Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511

Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lubie duze zegarki i zawsze tak mi sie kojazyly G, ale jak zaczalem mierzyc to sie zawiodlem:(
Tez takie lubie i posiadam takiego jednego nie g ale casio pro trek 1 wersja z gps-em fotki sa kilka stronek wstecz.Naprawde widac ze cos ma sie lapie gdyby casio wypuscilo tej wielkosci g to byl by odlot masakra jazda bez trzymanki potega i pewnie niewielka byla by grupa fanow takiego g ale ja bym byl nim na pewno i wzial bym pozyczke w zlodziejskim PROVIDENCIE by go kupic :mrgreen: :!: :arrow: :idea:

Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam sentymentalne pytanie .......

Około 14 lat temu miałem G-Shocka - cały gumowy - podobny do tego na zdjęciu, jednak bez dzisiejszych bajerów.

Kółka pokazywały bieg sekund, na LCD był czas w formacie GG:MM:SEK i data.....miał metalowe przyciski i duży plastikowy na środku koperty do iluminatora

g72102ps6.jpg

Czy jest gdzieś w sieci katalog wszystkich modeli, aby mozna było po zdjęciu odnalźć go? jakaś galeria Casio dla potomnych?

Pamiętam że o każdej pełnej godzinie dawał sygnał dźwiękowy i dwukrotnie zapalał się iluminator...

Może bym go odnalazł na jakiejś aukcji......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam!

Mam sentymentalne pytanie .......

Około 14 lat temu miałem G-Shocka - cały gumowy - podobny do tego na zdjęciu, jednak bez dzisiejszych bajerów.

Kółka pokazywały bieg sekund, na LCD był czas w formacie GG:MM:SEK i data.....miał metalowe przyciski i duży plastikowy na środku koperty do iluminatora

g72102ps6.jpg

Czy jest gdzieś w sieci katalog wszystkich modeli, aby mozna było po zdjęciu odnalźć go? jakaś galeria Casio dla potomnych?

Pamiętam że o każdej pełnej godzinie dawał sygnał dźwiękowy i dwukrotnie zapalał się iluminator...

Może bym go odnalazł na jakiejś aukcji......

Myślę, że chodzi Ci o DW-6900, współczesne bądź specjalne wersje występują też pod nazwą DW-069

Jeśli to taki model, to witaj w klubie, bo od tego zegarka zaczęła sie i moja przygoda z 'G' :lol:

A wyglada to tak:

http://allegro.pl/item253449992_zegarek_ca..._nas_od_ss.html

Pozdro

Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość shakal
tym razem mylisz się :wink: to G-7210-1JF

I tym razem również się nie myli :twisted:

Nie chodzi o zegarek ze zdjęcia tylko podobny...14 lat temu nie istniał 7210.

Ja stawiam na 5900 :wink:

pozdr,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Myślę, że chodzi Ci o DW-6900......

Jeśli to taki model, to witaj w klubie, bo od tego zegarka zaczęła sie i moja przygoda z 'G' :lol:

tak wygląda tak samo jak mój...... :wink:

Witam więc w klubie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość shakal
słusznie, nie doczytałe :oops:

Nic nie szkodz :wink:

pozdr,

shak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość shakal

Tak a'propos 5900...nie chce mi się dziś przeglądać neta w poszukiwaniu, ale wygląda, że reaktywowali 5900...chyba :shock:

To z jakiejś azjatyckiej stronki:

post-0-0-46254200-1330701121.jpg

nic z ichniego krzakowego pisma nie wykumałem oprócz...returns, więc może? Chętnie bym go kupił bo klimatyczno-nostalgiczny bardzo....

a shakale takie lubią...oldschoole :wink:

pozdr,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak a'propos 5900...nie chce mi się dziś przeglądać neta w poszukiwaniu, ale wygląda, że reaktywowali 5900...chyba

Chętnie bym go kupił bo klimatyczno-nostalgiczny bardzo....

pozdr,

oldshool 'g' to najlepsze 'g'

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Miles

Casio GW-300... noszę od 2 lat i nie znajdę złego słowa :D

post-0-0-07271100-1330701229.jpg

Ściągany z USA, bo w Polsce cena dosyć wysoka.

A tutaj po całym dniu przeżyć (te białe to magnezja po wspinaczce, a tło tworzy moje wyposażenie wojskowe :D ):

gshockaz5.th.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miles - skąd masz M4 na chacie? :D

ps. świetny zegareczek - jak każdy G :D

_______________________________ _

Michał

BM

DW-5600E

DW-6900WCJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stronka jest imponujaca :shock: w sumie to jedna z najlepszych jakie odnalazlem.

Czas nie pieniądz zawsze jest.

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZPRZYKROSCIA STWIERDZAM ZE CO DO NIEKTORYCH OSOB NA TYM FORUM MOZNA PISAC O COS PROSIC O COS SIE PYTAC A I TAK MAJA TO W d*pie JAK GROCHEM O SCIANE A TAK BYC NIE POWINNO.END Z MOJEJ STRONY :!: :!: :!: :evil: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc
ZPRZYKROSCIA STWIERDZAM ZE CO DO NIEKTORYCH OSOB NA TYM FORUM MOZNA PISAC O COS PROSIC O COS SIE PYTAC A I TAK MAJA TO W d*pie JAK GROCHEM O SCIANE A TAK BYC NIE POWINNO.END Z MOJEJ STRONY :!: :!: :!: :evil: :!:

jeśli piszesz o prywatnych wiadomościach

to pewnie awaria i u wszystkich to samo...

:roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość shakal

QQ..kto śmiał Cię tak dotknąć do żywego?!!! Mów no zaraz staremu.... :twisted:

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak a'propos 5900...

Chętnie bym go kupił bo klimatyczno-nostalgiczny bardzo....

pozdr,

I proszę jest na allegro :D

(zainteresowani wiedzą o co chodzi) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość shakal
I proszę jest na allegro :lol:

ciiiiii....nie wykrzykuj tak na całe forum :wink:

Wysłałem właśnie prośbę o lepsze zdjęcia bo z tych tam zamieszczonych nic nie wynika...tragedia jak ludzie prowadzą własne interesy :?

pozdr,

edit:

a tego 8300 dla modułu kupiłem (31pln) ...dzięki Adam! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a tego 8300 dla modułu kupiłem (31pln) ...dzięki Adam! :lol:

Mam nadzieję że będzie ci długo służył :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi