amel DW-5XXX 0 #1451 Napisano 18 Października 2007 DAMIANO nikt nie zgrywa madrali poprostu AMEL jest "obcykany" w temacie i tyle.Dal ci konkretny namiar na instrukcje ze stronki CASIO a ty patrzysz na jakies zdjecie badziewnej jakosci i foch zamiast luknac w instrukcje :?NIE MA potrzeby by sie podniecac niezdrowo :wink: I PAMIETAJCIE AMEL MA PRAWIE ZAWSZE RACJE HEHE :mrgreen: :idea: :arrow: :!:Pozdro all i nie klucta sie bo w czache HE HE Dzięki obcykany to może troche i tak.Z tą racją to masz 100 racji he he Pozdrawiam 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1452 Napisano 18 Października 2007 Lubie duze zegarki i zawsze tak mi sie kojazyly G, ale jak zaczalem mierzyc to sie zawiodlem:(Tez takie lubie i posiadam takiego jednego nie g ale casio pro trek 1 wersja z gps-em fotki sa kilka stronek wstecz.Naprawde widac ze cos ma sie lapie gdyby casio wypuscilo tej wielkosci g to byl by odlot masakra jazda bez trzymanki potega i pewnie niewielka byla by grupa fanow takiego g ale ja bym byl nim na pewno i wzial bym pozyczke w zlodziejskim PROVIDENCIE by go kupic :mrgreen: :!: :arrow: :idea: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1453 Napisano 20 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #1454 Napisano 20 Października 2007 Witam!Mam sentymentalne pytanie .......Około 14 lat temu miałem G-Shocka - cały gumowy - podobny do tego na zdjęciu, jednak bez dzisiejszych bajerów.Kółka pokazywały bieg sekund, na LCD był czas w formacie GG:MM:SEK i data.....miał metalowe przyciski i duży plastikowy na środku koperty do iluminatora Czy jest gdzieś w sieci katalog wszystkich modeli, aby mozna było po zdjęciu odnalźć go? jakaś galeria Casio dla potomnych?Pamiętam że o każdej pełnej godzinie dawał sygnał dźwiękowy i dwukrotnie zapalał się iluminator...Może bym go odnalazł na jakiejś aukcji...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1455 Napisano 20 Października 2007 http://www.g-shock.jp/g-shock/genealogy/genelogy.swf http://www.gshock.com/history/ http://www.casio-intl.com/wat/g_shock/his.html http://hometown.aol.de/vintagelcdwatch/homepage/hobby.html http://casio.timecenter.hu/gshock.php Moze ktoras z tych stronek ci pomoze?Jak nie to ja NIE WIM :mrgreen: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #1456 Napisano 20 Października 2007 to G-7210-1JF 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1457 Napisano 20 Października 2007 Witam!Mam sentymentalne pytanie .......Około 14 lat temu miałem G-Shocka - cały gumowy - podobny do tego na zdjęciu, jednak bez dzisiejszych bajerów.Kółka pokazywały bieg sekund, na LCD był czas w formacie GG:MM:SEK i data.....miał metalowe przyciski i duży plastikowy na środku koperty do iluminatora Czy jest gdzieś w sieci katalog wszystkich modeli, aby mozna było po zdjęciu odnalźć go? jakaś galeria Casio dla potomnych?Pamiętam że o każdej pełnej godzinie dawał sygnał dźwiękowy i dwukrotnie zapalał się iluminator...Może bym go odnalazł na jakiejś aukcji...... Myślę, że chodzi Ci o DW-6900, współczesne bądź specjalne wersje występują też pod nazwą DW-069Jeśli to taki model, to witaj w klubie, bo od tego zegarka zaczęła sie i moja przygoda z 'G' A wyglada to tak:http://allegro.pl/item253449992_zegarek_ca..._nas_od_ss.html Pozdro 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #1458 Napisano 20 Października 2007 tym razem mylisz się :wink: to G-7210-1JFhttp://www.amazon.co.jp/Casio-G-7210-1JF-C...A/dp/B000J325QA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1459 Napisano 20 Października 2007 tym razem mylisz się :wink: to G-7210-1JFI tym razem również się nie myli :twisted:Nie chodzi o zegarek ze zdjęcia tylko podobny...14 lat temu nie istniał 7210. Ja stawiam na 5900 :wink: pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #1460 Napisano 20 Października 2007 słusznie, nie doczytałe :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #1461 Napisano 20 Października 2007 Myślę, że chodzi Ci o DW-6900...... Jeśli to taki model, to witaj w klubie, bo od tego zegarka zaczęła sie i moja przygoda z 'G' tak wygląda tak samo jak mój...... :wink: Witam więc w klubie 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1462 Napisano 21 Października 2007 słusznie, nie doczytałe :oops: Nic nie szkodz :wink: pozdr,shak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1463 Napisano 21 Października 2007 Tak a'propos 5900...nie chce mi się dziś przeglądać neta w poszukiwaniu, ale wygląda, że reaktywowali 5900...chyba :shock: To z jakiejś azjatyckiej stronki: nic z ichniego krzakowego pisma nie wykumałem oprócz...returns, więc może? Chętnie bym go kupił bo klimatyczno-nostalgiczny bardzo....a shakale takie lubią...oldschoole :wink: pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1464 Napisano 21 Października 2007 Tak a'propos 5900...nie chce mi się dziś przeglądać neta w poszukiwaniu, ale wygląda, że reaktywowali 5900...chyba Chętnie bym go kupił bo klimatyczno-nostalgiczny bardzo....a shakale takie lubią...oldschoole :wink: pozdr, oldshool 'g' to najlepsze 'g' 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Miles #1465 Napisano 22 Października 2007 Casio GW-300... noszę od 2 lat i nie znajdę złego słowa Ściągany z USA, bo w Polsce cena dosyć wysoka. A tutaj po całym dniu przeżyć (te białe to magnezja po wspinaczce, a tło tworzy moje wyposażenie wojskowe ): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #1466 Napisano 23 Października 2007 Miles - skąd masz M4 na chacie? ps. świetny zegareczek - jak każdy G 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #1467 Napisano 23 Października 2007 Może to nie dokońca to o czym marzyłem, ale...jedyne co znalazłem ( dzięki Frog'owi):http://ww1.tiki.ne.jp/~tokio/tokio/g-shock/ ...odnalazłem mojego - to napewno był DW-6900 :wink: teraz tylko trzeba poszukać okazji...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1468 Napisano 24 Października 2007 Stronka jest imponujaca :shock: w sumie to jedna z najlepszych jakie odnalazlem. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1469 Napisano 24 Października 2007 ZPRZYKROSCIA STWIERDZAM ZE CO DO NIEKTORYCH OSOB NA TYM FORUM MOZNA PISAC O COS PROSIC O COS SIE PYTAC A I TAK MAJA TO W d*pie JAK GROCHEM O SCIANE A TAK BYC NIE POWINNO.END Z MOJEJ STRONY :!: :!: :!: :evil: :!: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1470 Napisano 24 Października 2007 ZPRZYKROSCIA STWIERDZAM ZE CO DO NIEKTORYCH OSOB NA TYM FORUM MOZNA PISAC O COS PROSIC O COS SIE PYTAC A I TAK MAJA TO W d*pie JAK GROCHEM O SCIANE A TAK BYC NIE POWINNO.END Z MOJEJ STRONY :!: :!: :!: :evil: :!: jeśli piszesz o prywatnych wiadomościach to pewnie awaria i u wszystkich to samo... :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1471 Napisano 24 Października 2007 ZPRZYKROSCIA STWIERDZAM ZE CO DO NIEKTORYCH OSOB NA TYM FORUM MOZNA PISAC O COS PROSIC O COS SIE PYTAC A I TAK MAJA TO W d*pie JAK GROCHEM O SCIANE A TAK BYC NIE POWINNO.END Z MOJEJ STRONY :!: :!: :!: :evil: :!: QQ..kto śmiał Cię tak dotknąć do żywego?!!! Mów no zaraz staremu.... :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1472 Napisano 27 Października 2007 Tak a'propos 5900... Chętnie bym go kupił bo klimatyczno-nostalgiczny bardzo....a shakale takie lubią...oldschoole :wink: pozdr, I proszę jest na allegro (zainteresowani wiedzą o co chodzi) 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1473 Napisano 27 Października 2007 I proszę jest na allegro ciiiiii....nie wykrzykuj tak na całe forum :wink: Wysłałem właśnie prośbę o lepsze zdjęcia bo z tych tam zamieszczonych nic nie wynika...tragedia jak ludzie prowadzą własne interesy :? pozdr, edit:a tego 8300 dla modułu kupiłem (31pln) ...dzięki Adam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1474 Napisano 28 Października 2007 a tego 8300 dla modułu kupiłem (31pln) ...dzięki Adam! Mam nadzieję że będzie ci długo służył 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1475 Napisano 29 Października 2007 http://www.allegro.pl/item257364120_zegare...ylko_u_nas.html Panowie pytanie ktos miał go w reku?to z przodu to głośnik?jakie to duże?trudno o nim coś znalezc w necie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach