frog81 2 #1901 Napisano 6 Grudnia 2007 No "toście" Panowie wszyscy poszaleli na Allegro :evil: :wink: Ja szykuję się na "nówkę" tak więc odpadam A i do 004 proszę mi się nie zbliżać :x (po negocjacjach w trakcie realizacji) :!: :wink: :wink: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1902 Napisano 6 Grudnia 2007 No "toście" Panowie wszyscy poszaleli na Allegro :evil: :wink: Ja szykuję się na "nówkę" tak więc odpadam A i do 004 proszę mi się nie zbliżać :x (po negocjacjach w trakcie realizacji) :!: :wink: :wink: :wink: nie strasz nie strasz, przeciez masz juz 004 czy 003?a tak swoja droga to ciekawe czy czujnik barometru idzie dostac,mi kiedys ze starego protreka w kruku chcieli wymienić w wawie] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1903 Napisano 6 Grudnia 2007 Felek Gratuluje :wink: 8040ja mam 003 8) I to nie straszenie tylko poprostu prośba :shock: co Ty 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1904 Napisano 6 Grudnia 2007 to nie straszenie tylko poprostu prośba co Typo prostu emotikonek nie wstawiłem o np. takiej :wink: bo zapominamzbierasz do kolekcji całą 00 ??? *** 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1905 Napisano 6 Grudnia 2007 po prostu emotikonek nie wstawiłem o np. takiej :wink: bo zapominamzbierasz do kolekcji całą 00 ??? *** Tak myślałem :wink: Było by genialnie stać się kiedyś posiadaczem (którejś) pełnej serii 8) Krok po kroku a może kiedyś nadejdzie taki dzień :?: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1906 Napisano 6 Grudnia 2007 Ja tam chyba tylko w tego dziwaka od Konara Ci wszedłem...ale masz pierszeństwo.Będę licytował wyżej tylko wówczas gdy sobie odpuścisz. Z drugiej strony jednak - z przyczyn technicznych zawsze wchodzę na allegro z 12h opóźnieniem...i gdzie nie popatrzę - wszędzie Frogu licytuje :wink: ...jak coś ciekawego dla siebie upoluję w tych okolicznościach to będzie.....rzeźna normalnie :twisted: pozdr, :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1907 Napisano 6 Grudnia 2007 jak macie cos do odsprzedania po kosztach to piszcie,cos mi sie przypomniało gshock z około 2000 roku(wtedy go widziałem w zibi)z holo nurka na wyswietlaczu?co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1908 Napisano 6 Grudnia 2007 Ja tam chyba tylko w tego dziwaka od Konara Ci wszedłem...ale masz pierszeństwo.Będę licytował wyżej tylko wówczas gdy sobie odpuścisz. Z drugiej strony jednak - z przyczyn technicznych zawsze wchodzę na allegro z 12h opóźnieniem...i gdzie nie popatrzę - wszędzie Frogu licytuje :wink: ...jak coś ciekawego dla siebie upoluję w tych okolicznościach to będzie.....rzeźna normalnie :twisted: pozdr, :wink: Jeśli tylko chcesz to odpuszczam "dziwaka" A w moim przypadku gdzie tylko nie wejdę to tam już Amel "szaleje" :wink: / (teraz to wyrwał coś fajnego) :roll: Ja do świąt mam dwa projekty do zrealizowania(to jednak będzie tylko tyle)niestety 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1909 Napisano 6 Grudnia 2007 Rafał daj link do tego 004 w dobrym stanie jest?ciekawy jestem ceny bo potrzebowałbym do mojego weterana nowej skóry 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1910 Napisano 7 Grudnia 2007 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1911 Napisano 7 Grudnia 2007 Felek...czemu podbijasz mi cenę ??? :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1912 Napisano 7 Grudnia 2007 Felek...czemu podbijasz mi cenę ??? :twisted:To się nazywa sport. Skaczecie coraz wyższe poprzeczki. inaczej nie ma zabawy...Nie? Zegarek....hhmmm taki tego....No i zdjęcia kiepskie (2 i 4). Coś się nie postarałeś ...Tarczy nie widać i wskazówek... Musisz jeszcze dopopracować! :twisted: :wink: :wink: :wink: Sprzedasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1913 Napisano 7 Grudnia 2007 szakalkunie podbijam nikomu ceny tylko wychodze na prowadzenie :wink: i swietny ten nowy nabytek 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1914 Napisano 7 Grudnia 2007 Rafał daj link do tego 004 w dobrym stanie jest?ciekawy jestem ceny bo potrzebowałbym do mojego weterana nowej skóry 8) Feluś no co Ty,niepoważny jesteś :?: :wink: :wink: Chyba byś mi tego niezrobił po moich apelach :roll: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1915 Napisano 7 Grudnia 2007 Shakalu moje Gratulacje to jest naprawdę za....ebiste "G" :shock: Ja jednak byłem porażony nim w kolorze białym (moro) jest przecudowny.Generalnie to zaczynam "chorować" właśnie na jakiś Biały model :roll: Poprostu chcę mieć jakieś białe "G" :twisted: A jak jest z jego wielkością :?: Powiedzmy w odniesieniu do 5600. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1916 Napisano 7 Grudnia 2007 Rafał ja nie chce nastepnego 004,-jesli mi nie wierzysz to napiszesz mi pl wszystkim jakie ceny byłypozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1917 Napisano 7 Grudnia 2007 Rafał ja nie chce nastepnego 004,-jesli mi nie wierzysz to napiszesz mi pl wszystkim jakie ceny byłypozdrawiam 8) Jak tylko dostane potwierdzenie że przesyłka została nadana.To Ci wszystko wyśpiewam.Obiecuję :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1918 Napisano 7 Grudnia 2007 jak macie cos do odsprzedania po kosztach to piszcie,cos mi sie przypomniało gshock z około 2000 roku(wtedy go widziałem w zibi)z holo nurka na wyswietlaczu?co to za model? Pewnie frogman, ja mam coś w tym stylu na zbyciu, DW-9950 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1919 Napisano 7 Grudnia 2007 Wszyscy tylko kupujo i kupujo a następnie tu umieszczajo...tylko ja nic :twisted: Więc zapodałem sobie na św.Mikołaja funkiel-nówka nieśmigana...panie, panowie: G-5500 MC: pozdr, Bomba, replika pierwszego MUDMANa DW-5500,szczerze to sie sam nad nim zastanawiałem 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1920 Napisano 7 Grudnia 2007 amelfrogman ma nurkującą żabe a to był rok 2000/2001 i postać nurka ...moze dw-6100?i może limitowana wersja?****Rafał choć zdjęcia z aukcji pokaz teraz :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1921 Napisano 7 Grudnia 2007 Z aukcji taka fotka :wink: Po prośbie otrzymałem na maila lepsze :twisted: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1922 Napisano 7 Grudnia 2007 (...)Zegarek....hhmmm taki tego....No i zdjęcia kiepskie (2 i 4). Coś się nie postarałeś ...Tarczy nie widać i wskazówek... Musisz jeszcze dopopracować! :twisted: :wink: :wink: :wink: Sprzedasz? :oops: no wiem bo ten... hmm...ten tego..bo ten...no...bo...no nie wiem..może, ze chory jakiś byłem czy cuś? :roll: ....albo bo sąsiada zalało 2 tygodnie temu? :roll: Albo nie - znajomego kolegi siostrze babcia zmarła w zeszłym roku??? :roll: ...no i stres...i wogóle :oops: Ale powiedz...chociaż wydepilowałem rękę prawda? :wink: pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1923 Napisano 7 Grudnia 2007 Z aukcji taka fotka Po prośbie otrzymałem na maila lepsze kolorystycznie razące :wink: ale to pewnie kwestia gustu 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1924 Napisano 7 Grudnia 2007 Shakalu moje Gratulacje to jest naprawdę za....ebiste "G" :shock: Ja jednak byłem porażony nim w kolorze białym (moro) jest przecudowny.Generalnie to zaczynam "chorować" właśnie na jakiś Biały model :roll: Poprostu chcę mieć jakieś białe "G" :twisted: A jak jest z jego wielkością :?: Powiedzmy w odniesieniu do 5600. Co do koloru...oczywiście przebierałem jak w ulęgałkach...a to taki (bo do skarpetek) a może taki (bo do auta żony)...ten znowu nie bo do psa nie będzie pasował - wiesz jak to jest....jak jest taaaki wybór w sklepach - więc wybrałem pod kolor marmurów na klatce schodowej Wielkość - trzymając się precyzyjnych wzorców mierniczych - jest to jeden pies a dokładniej może piczy kłak szerszy optycznie :wink: , ale może to wynikać z jego budowy bardziej prostokątnej...5600 idzie lekko w owal. Jako ciekawostkę dodam, że to "tough solar" jest...jakby ktoś nie zauważył...tak jak nie zuważył tego sprzedający Bomba, replika pierwszego MUDMANa DW-5500 .Ten to musi czymś dowalić...wypraszam sobie!!! U mnie w domu nie ma miejsca na żadne repliki!!! :twisted: szczerze to sie sam nad nim zastanawiałem..a tak coś czułem...w nerkach :wink: pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1925 Napisano 8 Grudnia 2007 kolorystycznie razące :wink: ale to pewnie kwestia gustu 8) Nie zaprzeczam ale wcale nie nażekam Jak zobaczę na żywo to wówczas się wypowiem.Fajnie będzie mieć takiego "odmieńca" w kolekcji A czy twój (żabio jak sam napisałeś zielony MUD... jest w tak klasycznie standardowym kolorze :?: ) :wink: :wink: No i co najważniejsze za 55 pln razem z przesyłką za pobraniem. Mogłem nażekać :?: :twisted: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach