Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Andrzej1

potrzebuję wsparcia - stan Rolex Oyster Perpetual

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam się z prośbą wsparcie. Sprzedawca posiada długą historię, sam już u niego coś kupowałem i byłem bardzo zadowolony ale...zawsze warto zapytać :)

Wiem, że koleżanki i koledzy posiadacie sprawniejsze oko oraz dużo większą  praktykę i wiedzę a więc będę niezmiernie wdzięczny, jeżeli wypowiecie się o stanie technicznym i tym co zauważycie a zdjęcia są w miarę ok.

wielkie dzięki i pozdrawiam

https://allegro.pl/rolex-oyster-perpetual-date-18k-gold-1503-box-i7542866478.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest forumowicz z tego co się orientuję

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, bardzo dziękuję, zgadza się. Tak jak pisałem, kupowałem już u Pana Darka dwa razy i wszystko było jak najbardziej  w porządku. Miałem nadzieję, że ktoś fachowym okiem spojrzy na mechanizm, tarczę, koronkę czy kopertę i się wypowie :) a tu nic ?!

Jestem zainteresowany  na poważnie i każda wskazówka :) jest dla mnie mega  cenna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedający jest chyba na tyle wiarygodny, że sam odpowie na pytania.

Co do takich zegarków to raczej robi się ekspertyzę na żywo a nie przez internet (chodzi o to że na zdjęciach nic nie będzie widać).

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, wiem i jak już pisałem, kupowałem u Pana Darka i było ok. Wrzuciłem post nie po to, aby szukać dziury w całym, czy tym bardziej ujmować sprzedającemu. Ewentualny zakup jest na tyle ciekawy, że chciałem wsparcia, wskazówek, które na żywo też mógłbym wykorzystać :) a może ktoś coś zauważy co mi pomoże w ocenie na miejscu ( nawet info, że nic niepokojącego nie widać - to też jest b.pomocna wskazówka) a tu nic :)

a więc dzięki raz jeszcze

i zamykam temat

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.