Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

vvv

Spotkanie w Katowicach

Spotkanie w Katowicach  

21 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba tylko wziąć pod uwagę, że weekendy handlowe, zwłaszcza w końcówce roku to w SCC jest armagedon pomieszany z sajgonem, popołudniu czy wieczorem jest kolejka do wjazdu... Lepszy IMO byłby wolny weekend albo nawet zwykły dzień tygodnia  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze możemy spróbować wybrać oficjalny termin spotkania i wtedy można wybrać zupełnie inne miejsce niż SCC, a niezależnie dawać znać w temacie jak ktoś planuje być w SCC i ma chwilę na kawę, żeby usiąść i pogadać.

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może poprostu w dobrej knajpce zarezerwowac stolik po potwierdzeniu osób i coś wyjdzie ta salka w jefie nie jest taka zła myślę ze w scc zawsze gdzieś się zaparkuje w tym molochu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też z przyjemnością dołączę ale tak jak jednemu z kolegów bardziej pasuje mi dowolny wieczór w tygodniu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że się pojawiła taka inicjatywa spotkaniowa w Katowicach :) Ja na pewno przybędę, tylko pod warunkiem, że to będzie w tygodniu, niestety w weekendy w tym roku raczej wszystkie jestem poza Śląskiem  :unsure:

Co do Guido, to bardzo fajne miejsce do zwiedzenia i polecam, ale robić tam na dole spotkanie zegarkowe to trochę słaby pomysł - mało miejsca no i ciemno, jak to w kopalni :lol:    

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do spotkania w tygodniu, to dla mnie ostatecznie też może być, ale pewnie przed 18 mogę mieć problem dołączyć...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna inicjatywa!

Proszę, zróbcie trochę zdjęć, napiszcie podsumowanie i umieścimy to na stronie Klubu!

Właśnie takie pomysły i spotkania są najważniejsze dla Klubu i nas wszystkich.

A na marginesie - pub w kopalni Guido rzeczywiście jest fajny, piwo całkiem, całkiem ;)

Jedzenie jakieś tam było, ale bardziej barowe.

Piotr

www.neverassume.info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grupę mamy już całkiem silną:

Vvv

Gasp50

Denver47

Szyszkops

Robertn 1.12 /8.12

Mat_44

Nomysz4

Valygaar

Johnwayne21 – w tygodniu

Christo – w tygodniu

GREGG – w tygodniu 

Muzzy

Teraz pozostaje jeszcze dogranie terminu. Z terminów weekendowych - 1.12 wydaje się pierwszym w który możemy celować. Z terminów w tygodniu - pytanie do kolegów którym pasuje w tygodniu, który dzień proponują (myślę, że ostatni tydzień listopada jest realny)?

Jak będziemy mieli datę dla spotkania w tygodniu, wrzucę do pierwszego posta ankietę z datami do wyboru plus z listą lokali które już padły - vox populi, vox Dei

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z terminów w tygodniu - pytanie do kolegów którym pasuje w tygodniu, który dzień proponują (myślę, że ostatni tydzień listopada jest realny)?

Jeżeli ostatni tydzień listopada, to poproszę 26 albo 27 (poniedziałek / wtorek), potem od 28 jestem kilka dni za granicą 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tygodniu dla mnie każdy dzień może być - po godz. 17/18 będę w stanie dołączyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi pasuje każda sobota poza 15.12.  

Najlepiej tak w póżnych godzinach popołudniowych czyli ok 16 - 17. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie w tygodniu pasuje każdy dzień, nawet rano/przed południem ;) Odpadają tylko środy wieczorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piszcie a przybędę ewentualnie usterka na budowie może mnie wykluczyć ale nie powinno być zawsze pod górkę :rolleyes: 

tydzień pasuje okolicznym tubylcom może spróbujmy dopasować jakiś weekend aby delegacja mogła przybyć tak jak Janek napisał

napiszmy daty tydzień/weekend może piątek byłby do zniesienia dla kolegów z poza śląska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jeszcze mi przyszło do głowy - od 3 do 14 grudnia jest przecież szczyt klimatyczny i miasto będzie oblężone - także spotkanie w tym okresie nie ma sensu, wszędzie będą mega korki i tłumy w knajpach...

Przy okazji, popatrzcie sobie, jakie sa ceny za wynajem mieszkań w tym okresie okres  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i z SCC jest jeszcze ten problem, że wpadamy już w okres przedświąteczny, więc też będzie tam masakra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to moze 17.11 ? bo tydzien poźniej juz Andrzejki wiec odpada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nie ma od 16 do 20 listopada

A chętnie bym Kolegów wreszcie na żywo poznał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to może ustalmy jakieś konkretne daty i autor wątku postawi ankietę, bo inaczej do niczego nie dojdziemy

Np. 17.11 jeżeli w weekend, 27.11 w tygodniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny wynajmu mieszkań są mega, sam się zastanawiałem czy nie podnająć swojego ;) można za tą kasę spędzić czas w jakimś ciepłym miejscu.

Ok to stawiam ankietę z 17.11, 27.11 i 1.12

Na ten moment rozumiem trzy restauracje z SSC ( Jeff's, Bierhalle, Sztolnia) czy mamy jeszcze jakąś propozycję?

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny wynajmu mieszkań są mega, sam się zastanawiałem czy nie podnająć swojego ;) można za tą kasę spędzić czas w jakimś ciepłym miejscu.

Haha też o tym pomyślałem. Za 2-pokojowe mieszkanie na 4 osoby można zgarnąć z 10k za 2 tygodnie  :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha też o tym pomyślałem. Za 2-pokojowe mieszkanie na 4 osoby można zgarnąć z 10k za 2 tygodnie :blink:

Żartujecie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żartujecie??

Te 10k to oszacowałem według stawek z airbnb, na bookingu jest sporo drożej  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O w mordę... jakbym się spiął to by było na Moona np... a nie sorry, trzeba pewnie by się podzielić z żoną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O w mordę... jakbym się spiął to by było na Moona np... a nie sorry, trzeba pewnie by się podzielić z żoną

Nawet po podziale by było nieźle, na pół Moona byś miał  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.