Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kukiee

Hamilton Jazzmaster Maestro

Rekomendowane odpowiedzi

Oryginał.

Świetny zegarek...

Widziałem go na OLX całkiem niedawno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za pomoc :) mi też się bardzo podoba. Tylko muszę znaleźć jakąś fajną bransoletę do niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że pasek...

Coś z forumowego bazarku albo na zamówienie.

I do serwisu na przegląd. Z tego co pamiętam to nie miał, bo również pytałem o niego.

Ale mam za szczupłą dłoń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W lipcu miał podobno serwis. Ale mam problem i tak z stoperem. Wszystko fajnie płynnie dziala, tylko minuty nie zawsze chcą się naliczać. Teraz chrono cały czas działa i mam nadzieję że się rozchodzi, gdzieś tu na forum wyczytałem że ktoś komuś tak radził. Podobno poprzedni właściciel w ogóle tego nie używał. Na pasek właśnie czekam. Ale podejrzewam że na fajnej bransolecie ten zegarek będzie super wyglądał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W lipcu miał podobno serwis. Ale mam problem i tak z stoperem. Wszystko fajnie płynnie dziala, tylko minuty nie zawsze chcą się naliczać. Teraz chrono cały czas działa i mam nadzieję że się rozchodzi, gdzieś tu na forum wyczytałem że ktoś komuś tak radził. Podobno poprzedni właściciel w ogóle tego nie używał. Na pasek właśnie czekam. Ale podejrzewam że na fajnej bransolecie ten zegarek będzie super wyglądał.

Więc chyba jednak nie miał serwisu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponowałbym jednak zrobić serwis.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.