Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość krykens201

Potrzebuje pomocy !!!! Co to za firma M&M ???

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krykens201

Witam mam prosbe. Chciałem zapytac co to za zegarek firmy M&M. czy to typowy bubel czy w miare odbra firma, pisze w opisie ze ponoc szwajcarska. Prosze o odpowiedz !!!

Dzieki !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) no żeś dowalił. koledzy są zniesmaczeni i dlatego się nie odzywają :)

M&M to takie cukierki są :)

Peacemaker.

p.s.

przecież to masakra jakaś :)

Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chciałem zapytac co to za zegarek firmy M&M.

To chyba jest kryptoreklama :wink:

M&M lecą w Kulki.

PS

Kup Adriatikę najprostszą zamiast szukać wynalazków lub dla oszczędności coś rosyjskiego.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość martus:)

M&M to szwajcarska firma, produkująca teraz zegarki pod nazwą alfex. Specjalizuja sie w produkcji zegrkow, ktorych wszyskie czesci wykonane sa z materialow hypoalergicznych. http://www.mm-uhren.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Specjalizuja sie w produkcji zegrkow, ktorych wszyskie czesci wykonane sa z materialow hypoalergicznych.

Koperta, pasek i zapiecie - rozumiem, ale wszystkie czesci z materialow hipoalergicznych? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zegarki.bloog

mam sportowy zegarek marki M&M i jestem bardzo zadowolony. Przede wszystkim zegarek jest z naprawdę super polerowanej stali, ma wodoszczelność klasy 10 ATM i jest bardzo przyzwoicie wykonany. Mam w swojej kolekcji zegarki szwajcarskie, japońskie i ruskie, ale M&M nie odbiega jakością od szwajcarów ze średniej półki. M&M to zegarki niemieckie, ale firma produkuje też w Szwajcarii markę ALFEX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zegarki.bloog

Zegarki M&M wykonane są ze stali chirurgicznej najwyższej jakości i dlatego uznawane są za nieuczulające, najbardziej wrażliwych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zegarki M&M wykonane są ze stali chirurgicznej najwyższej jakości i dlatego uznawane są za nieuczulające.

Stal chirurgiczna nie uczula, ale skaleczyc moze. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki M&M, a firma produkująca alfexa to chyba 2 różne instytucje. Daj link do zegarka.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
M&M to szwajcarska firma, produkująca teraz zegarki pod nazwą alfex. Specjalizuja sie w produkcji zegrkow, ktorych wszyskie czesci wykonane sa z materialow hypoalergicznych. http://www.mm-uhren.com/

Gwoli wyjasnienia: to nie firma M&M produkuje zegarki i bizuterie pod nazwa Alfex, ale firma Alfex, jako powstala w 1948 roku samodzieknie istniejaca szwajcarska firma, produkuje zegarki i bizuterie ROWNIEZ i dla firmy M&M (ktora to firma sprzedaje pod nazwa M&M swoje, wykonane dla niej przez firme Alfex, produkty). Roznica wiec jest tu zasadnicza.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
chyba jedynie lewa strona witryny jest warta uwagi

Nie lewa tylko górna i prawa :)

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.