JarekIWCSchaffhausen 0 #1 Napisano 4 Stycznia 2019 Dzień dobry! Waham się, czy oddać do renowacji tarczę mojego IWC. Co myślicie na ten temat? Pozdrawiam! Jarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2 Napisano 4 Stycznia 2019 No chyba trzeba oddać...Ktoś nieumiejętnie próbował ją oczyścić i starł do metalu... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarekIWCSchaffhausen 0 #3 Napisano 4 Stycznia 2019 ...próbował czyścić zegarmistrz. Czy znacie punkt, w którym dokonują takiej renowacji tarczy? Mój łódzki fachowiec mówił, że trzeba wysłać do Szwajcarii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4 Napisano 4 Stycznia 2019 ...próbował czyścić zegarmistrz. Czy znacie punkt, w którym dokonują takiej renowacji tarczy? Mój łódzki fachowiec mówił, że trzeba wysłać do Szwajcarii.Nie wiem czy to finansowo 'udzwigniesz" Polecam Głowackich w Warszawie, i w Poznaniu jest jakaś firma...ale zapomniałem https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.renowacjecyferblatow.pl/&ved=2ahUKEwicmbaZ_NTfAhXPw4sKHfIHA3IQFjAaegQICRAD&usg=AOvVaw1MlIPuOtRORzWR6Tfe5BmjEdit Ta wytarta częśc wygladala jak ta pozostała którą widać? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #5 Napisano 4 Stycznia 2019 Odpuść sobie polskie firmy, szkoda zegarka... Poszukaj w Niemczech... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6 Napisano 4 Stycznia 2019 Odpuść sobie polskie firmy, szkoda zegarka... Poszukaj w Niemczech... Omegę wyslałem...3 razy wracała, leży teraz w szufladzie aż mi nerwy przejdą 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 514 #7 Napisano 4 Stycznia 2019 W Poznaniu jest chronostar. Na pewno tarcze trzeba poddać renowacji, ale również pozlocic wskazówki i indeksy, przy okazji lekko wypolerować kopertę żeby to wyglądało spójnie. W Warszawie jest Andrzej Wojenka, można by spróbować u Niego, robił mi kilka renowacji. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #8 Napisano 4 Stycznia 2019 Jak wyżej- Raczej tylko jedna osoba zdobi to tak jak być powinno. Pan Andrzej W. 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #9 Napisano 4 Stycznia 2019 Omegę wyslałem...3 razy wracała, leży teraz w szufladzie aż mi nerwy przejdą W Poznaniu Chronos sp... mi robotę za każdym razem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach