Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

renko

czas na mojego pierwszego posta;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Klubowiczów.

Mam na imię Kacper, studiuję na Akademii Medycznej w Gdańsku.

Na forum trafiłem jakiś czas temu w poszukiwaniu informacji o zegarku, który sobie wstępnie upatrzyłem. Wtedy myślałem, ze decyzja jest ostateczna, ale dowiedziałem sie, ze istnieją też czasomierze, które nie potrzebują baterii i mają dusze. I sie zakochałem... Od tego czasu przejrzałem miliony ofert i zdjęć, w sklepach trójmiejskich pewnie już mnie rozpoznają jako oglądacza-przymierzacza, a budżet zdążył sie czterokrotnie powiększyć:)

Dzięki Wam i Waszym postom z kompletnego laika staję się powoli pasjonatem chyba. Co prawda to stadium początkowe, ale nie mam nic przeciwko:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, to bardzo miła choroba. W dodatku nieuleczalna chyba :-)

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość piotrab

czesc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość maestro

To dobre. Przyszły lekarz obserwuje jak się choroba rozwija i jeszcze się z tego cieszy... 8) Witaj na forum!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się zdaje, że w tym towarzystwie taka sytuacja nikogo nie dziwi:D Ale trzeba przyznać, że przez ostatnie tygodnie głupiałem po prostu- przy okrojonym budżecie wybór też był niewielki, a jak go wyśrubowałem (przy moich możliwościach), nastąpiła klęska urodzaju:D Chwilowo decyzja zapadła, teraz zbieram każdy grosz i mam nadzieję, że mi się nie odwidzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plonne nadzieje... Za kazdym razem gdy juz jestem zdecydowany na jakis cel, ktorys z tych wariatow wklei takie fotki, ze kapcie mi spadaja i wszystko mi sie placze :)

Witaj na forum :wink:

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, witam następnego chorego. :)

pozdrawiam Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy jako (przyszly) lekarz potrawisz juz zdiagnozowac u siebie ciezka postac "zegarkozy"? :) Uwazaj, bo to choroba postepujaca, bez remisji (od razu po zakupie rozgladasz sie za nowym nabytkiem :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj wśród nas! :)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy na Forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć! :D

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.