Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jzet

Tissot Seastar automatic 21 jewels

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam możliwość kupna załączonego zegarka bardzo w przystępnej cenie. Z rzeczy które zauważyłem: - pasek nieoryginalny, - popsuty mechanizm wyświetlania dni tygodnia, - śpieszy się jak szalony (kilka minut na godzinę). Czy warto wydać na niego ~200 PLN? Czy naprawa w/w rzeczy nie pochłonie fortuny i czy w ogóle jest możliwa jego regulacja? Z góry dziękuję za podpowiedzi. 

post-108849-0-01839700-1552235437_thumb.jpg

post-108849-0-34350400-1552235465_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

200 złotych to niby nie dużo, ale ten zegarek jest ściorany jak sandał Mojżesza. Do tego jest popsuty... I ma średnicę ~35mm... Ja bym nie kupował, ale to tylko moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

200 złotych to niby nie dużo, ale ten zegarek jest ściorany jak sandał Mojżesza. Do tego jest popsuty... I ma średnicę ~35mm... Ja bym nie kupował, ale to tylko moje zdanie.

Akurat średnica mi pasuje bo nie mam takiego zegarka w kolekcji. Ale masz rację, że zegarek jest w opłakanym stanie. Normalnie bym brał bo te ~200 PLN to niewielkie pieniądze ale z drugiej strony wyrzucić tych kilka stówek na zegarek i jego naprawę to za te pieniądze można poszukać czegoś pewniejszego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.