Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość marta25

DOBRY ZEGARMISTRZ W ŁODZI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marta25

Witam. Możecie polecić dobrego zegarmistrza w Łodzi, najlepiej okolice centrum albo widzew. Potrzebuję wymienić szkiełko, przeczyścić tarczę, może też zajrzeć do środka zegarka. Gdzie w Łodzi mają duży wybór pasków skórzanych ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro nikt bardziej zorientowany w temacie nie chce Ci pomóc ....to może zobacz tu:

Jóźwiak Zbigniew Zegarmistrzostwo

Łódź, ul. Struga 11, tel. 042 632 08 06

Swego czasu ten Pan robił mi 2 zegarki. Tissota i Citizena. Jestem zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pana Jóźwiaka też mogę polecić - fachowiec starej daty - szczególnie jeśli chodzi o droższe bardziej prestiżowe marki. Za to z "ruskami" chodzę po sąsiedzku do Czarka Króla na A. Struga 7 tel. 0 887-544-575 usługa w miarę szybka, fachowa i nie najdroższa. Co do pasków i innych części eksploatacyjnych jeśli nie potrzebujesz prestiżowych to polecam Annpol ul. Kilińskiego 90 tel. 42-676 06 30, www. annpol.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość marta25

Zegarek zaniosłam na Struga 11. Jutro odbieram. Dziękuję za namiary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.