Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pat123

Glycine gl 122 Bransoleta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

kupiłem zegarek Glycine GL122 na pasku (nato nylon), jakiś czas później przerzuciłem się na skórzane nato, a teraz wpadłem na pomysł, żeby zainstalować w nim bransoletę.

Moje pytanie brzmi, czy macie jakiś pomysł jaka branosleta by pasowała i gdzie ją ewentualnie dostać? Wydaje mi się, że najlepszym wyjściem byłoby zakupienie tej z zestawu od bliźniaczego GL101, zastanawiałem się też nad jakimiś look alike z pilotów od IWC (które są troche podobne do tej, o której wspomniałem).

Niestety problem jest taki, że w jedynym sklepie, w którym znalazłem taką bransoletę kosztuje ona 1100zł (wtf?).

Dlatego rozglądam się za innymi. Uważam, że to troche sporo jak na bransolete i chciałbym znaleźć jakąś alternatywę.

Przejrzałem wstępnie oferty z alie i takiej samej nie dorwałem, u ludzi na sprzedaż też nie zauważyłem.

Może coś podobnego, dajcie znać co myślicie (załączam też zdjęcie tego co znalazłem podobnego - z alie)

(1-zdj zegarek, 2zdj-bransoleta z gl101, 3zdj- bransa alie)

Pozdrawiam

pat

post-83837-0-72800000-1554763138.png

post-83837-0-52548400-1554763146.png

post-83837-0-98622200-1554763152_thumb.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzisz, że wszystkie pasują?

Są bez maskownic więc wystarczy dobrać odpowiednią szerokość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są bez maskownic więc wystarczy dobrać odpowiednią szerokość.

ale ona ma pasować wyglądem do zegarka a nie tylko rozmiarem... :huh:

prosiłem o propozycje modeli bransolet:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.