Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ojej

Zegarek z krokomierzem

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :)

Szukam zegarka i mam fanaberię żeby był wyposażony w krokomierz. 
Na pewno nie chcę żadnych typowych smartwłoczy z animowanymi tarczami etc. Z tej grupy to jedynie Fenix 3 wg jest przyzwoity. 
Przedział cenowy nie powinien przekraczać 1500 złotych. 

Chciałbym coś pośrednio outdorowego, ale bez przesady, także G-Shocki od Casio chyba odpadają.

Podoba mi się kilka modeli Suunto, ale niestety z tego co przeglądałem nie mają na wyposażeniu krokomierza. Suunto Essential, Core  czy Elementum Terra to coś w deseń właśnie chciałbym wycelować.

Znalazłem w necie SKAGEN HYBRID SMARTWATCH HOLST TITANIUM ale ten model to jakoś bardziej bym sklasyfikował w kategorii eleganckich czasomierzy niż tych pół outdorowych. 
Da się w tym przedziale cenowym coś znaleźć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suunto Sport HR.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakaś alternatywa dla Sport HR?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krokomierz to zupełnie bezużyteczna funkcja. Do niczego się nie przydaje i bardzo łatwo zafałszować jego wskazania. Proponuję dwie alternatywy: zegarek sportowy z prawdziwego zdarzenia z GPS i pulsometrem albo opaska sportowa typu Xiaomi MiBand.

Osobiście noszę opaskę na prawej ręce a zegarki na lewej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.