Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lawnowerman

Oryginalna ta omega ?

Rekomendowane odpowiedzi

wygląda na oryginał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm ciekawa sprawa . Wygląda na ORI....ale....:

1. Zdjęcia robione są niezbyt wyraźnie i w półcieniu

2. Była by to pierwsza Omega z fioletowo-granatową tarczą jaką widzę, a widziałem dziesiątki Omeg z tego modelu (podobają mi się), bo akurat ten ma ładne wskazówki . Może to kwestia światła.

3. Nie ma do niego żadnej dokumentacji.

4. Nie ma ORI...bransolety. Rozumiem, że ktoś woli pasek ale sprzedają te zegarki z bransoletą. Co więc z nią zrobił? Wyrzucił? Dziwne.

5. Jak widzę dopisek „ Szybka aukcja” zawsze robię się ostrożny....być może za bardzo. :wink:

6. Bywają chyba inne (lepsze) możliwości:

http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....&highlight=

Tak więc ja bym się wstrzymał i poczekał na lepszą okazję zakupu lub pojechał odebrać osobiście z dobrym zegarmistrzem do towarzystwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na oryginalną, tyle że cena mało atrakcyjna (bez branzolety, papierów i pudełka) no i model z całej linii moim zdaniem najmniej atrakcyjny.

nie spiesz się ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odpuściłbym wogle ten zegarek, dla mnie to bez sensu pasek skora a wodolszczelnosc juz do nurkowania - 300m !!!!! moze popros pana ze wyslal ci zapiecie , wogole porobil normalne zdj zeby moznabylo ogladnac .... szczerze powiedziawszy ja jakos wole omegi na stalowej , stalowo - zlotej bransolecie ....--- 3500 tysiaca za taki watpliwy i uzywany egzemplarz... hmm wedlug mnei za drogo pozatym tu na formu jest wiele interesujacych ofert mozna tu poszukac ja ja slysze o okazjach na allegro to mnie juz czepie

...szukaja tylko frajerow i tyle

!!!

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak widać z papierami.

Przy takim zakupie decydowałbym się tylko na zegarek z udokumentowanym pochodzeniem lub od bardzo wiarygodnego sprzedawcy (i najlepiej z gwarancją).

Sprawdź inne aukcje tego gościa - handlował jakimś szajsem + jeden zegarek - dla mnie wiarygodność = 0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek pokazany na zdieci to ponad wszelka watpliwosc podrobka.Orginalna Omega ma bardzo dobrze i pomistrzowsku dopracowny dekiel zegarka.Firma Omega swoje zegarki ma wszystkie bardzo strannie dopracowane.Ktos kto chce sprzedac ta Omege specjalnie zrobil kiepskiej jakosci zdjecia dla zmylenia oka kupujacego.

Breitling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zreszta osoba ktora sprzedaje ten zegarek wogule sie niezna bo pisze ze mechnizm jest sygnowany na wchniku.Wszystkie zegarki maja sygnowane mechanizmy pod kolem balansowym.

Breitling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Nie wiem czy się w ogóle nie zna, ale wahnik jest jak najbardziej sygnowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo przepraszam za wczesniejsza pomylke piszac ze omega sygnuje mechanizmy pod kolem balansowym.Przepraszam pomylilem sie bo zapomnialem ze jest to ETA2892-A2 zmodyfikowna dla Omegi i jest sygnowny mechanizm modelem 1120 dla firmy Omegi.Jeszcze raz przepraszam za pomylke.

Breitling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.