GTB 19577 #1 Napisano 30 Maja 2019 Pytanie do posiadaczy (bądź macaczy) Casio GB-5600 z modułem 3409 - po wejściu w tryb serwisowy poza standardowymi informacjami (cały/częściowo zapełniony ekran , info o module) są 2 pozycje które można ustawiać.Pierwsza :Tu można przełączać pomiędzy CONT1/CONT2 Druga :Tu można przełączać pomiędzy AUTO/ALL/OFF W manualu modułu oczywiście nie ma żadnych info odnośnie tych ustawień stąd zapytanie tutaj. Czemu one służą ?Domniemam że te dodatkowe opcje związane są z bluetoth'em bo w GW-B5600 w trybie serwisowym też są dodatkowe dane ale tam nie ma możliwości ich przestawienia a w GB-5600 jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19577 #2 Napisano 2 Czerwca 2019 Hm , czyżby to tak rzadki model , że niewielu miało z nim styczność ?Czy jest ktoś w ogóle na forum w posiadaniu tego modelu i byłby w stanie sprawdzić czy u niego też jest dostęp do tych ustawień ?Nie wiem czy ma to znaczenie ale mój egzemplarz ma wybite S na deklu a jak internety twierdzą jest to sample niby nie dostepny w normalnej sprzedaży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 657 #3 Napisano 2 Czerwca 2019 Jest to model który ma niewiele osób niestety. Występuje w kilku wersjach kolorystycznych . S na deklu oznacza egzemplarz promocyjny, wystawowy nie przeznaczony do sprzedaży. Co nie oznacza że nie był normalnie do kupienia. Co do Twoich pytań to niestety nie mam wiedzy na temat trybu serwisowego w tym modelu. Może jak pogrzebiesz w sieci to znajdziesz coś na ten temat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach