XAVIER7 0 #1 Napisano 2 Października 2007 Oto mój nowy nabytek. Zegarek ten posiada: mechanizm automatyczny, kopertę stalową, pojedynczy datownik, identyfikator dnia i nocy, fosforyzujące wskazówki i indeksy godzin, maksymalny naciąg mechanizmu pozwala na pracę zegarka przez 31 godzin, pasek skórzany, średnica koperty: 41 mm, wodoszczelność: 10 ATM. Wersja limitowana (niby) 693/999. Test nadgarstkowy i na sportowo… a w nocy: Radocha z zakupu...wielka! Zegarek na żywo wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach. Gra światła na tarczy robi swoje. Sorry za jakość zdjęć. Jeszcze wiele się muszę nauczyć....i kupić statyw. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #2 Napisano 2 Października 2007 Bardzo fajny, raz już to pisałem, ale nieszkodzi powtórzyć Świetnie wygląda z tym niebieskim paskiem. Gratuluje zakupu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #3 Napisano 2 Października 2007 Miło....Dzięki! Jak kupię mu jeszcze bransoletę to też zamieszczę fotki. Na razie czekam na realizację zamówienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #4 Napisano 2 Października 2007 Tak,koniecznie zmienić pasek...ten czarny seryjniak odbiera cały urok temu ,jak by nie spojrzeć-ładnemu "vostokusowi" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #5 Napisano 2 Października 2007 ..ten czarny seryjniak odbiera cały urok temu ,jak by nie spojrzeć-ładnemu "vostokusowi" Seryjniak jest ciemno granatowy...tyle, że zdjęcia marne (jeszcze się uczę robić). Tak czy siak słabo na tym firmowym pasku wygląda. Kiedyś dawali pasek z białymi przeszyciami ....no i nieco jaśniejszy. Całość lepiej wyglądała.Zmienię go na 100%. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #6 Napisano 3 Października 2007 Nooo...z ceną samej bransolety do tego modelu "nieco" przegięli....Oryginalna kosztuje prawie 1/3 ceny zegarka. 180 zł.... :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #7 Napisano 3 Października 2007 :shock: No to ja szukam nie oryginalne :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #8 Napisano 25 Października 2007 "W stali": 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #9 Napisano 25 Października 2007 pasuje mu ta bransoleta...o niebo lepiej niż na tych paskach to ta oryginalna ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #10 Napisano 25 Października 2007 Nie. Kupiłem w hurtowni za 75 zł.Mam też do niego piękny ciemno niebieski pasek z białymi przeszyciami. Muszę zrobić fotki...Kupiłem tu:http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=252670312 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SzymonJ #11 Napisano 25 Października 2007 Cos sie stalo ze wskaznikiem dnia i nocy? Na kazdym zdjeciu jest biala plama. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #12 Napisano 25 Października 2007 Cos sie stalo ze wskaznikiem dnia i nocy? Na kazdym zdjeciu jest biala plama.Dziala OK. Zdjęcia robiłem za dnia. Czerń wolno wchodzi od godziny 19:00. Na drugim zdjęciu od góry jeszcze ją widać. 9:02:31 rano. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SzymonJ #13 Napisano 25 Października 2007 A widzisz, ja myslalem ze tam sa jakies sloneczka, gwiazdki czy inne ksiezyce Zegarek bardzo fajny swoja droga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #14 Napisano 26 Października 2007 Dzięki. A widzisz, ja myslalem ze tam sa jakies sloneczka, gwiazdki czy inne ksiezyce No coś Ty! To jest k-3 Submarine - "zegarek wojskowy"! Jak dla "marynarza" z Łodzi, to tylko styl K-3! Cywile...i inne patałachy biorą zegarki z serii "Metro" – „tam sa jakies sloneczka, gwiazdki czy inne ksiezyce”. :wink: Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #15 Napisano 26 Października 2007 Super Jak się teraz nosi ? Lepiej było na pasku czy teraz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #16 Napisano 27 Października 2007 Specjalnej różnicy nie ma. Jak mi się opatrzy, to zmieniam. Kwestia doboru do warunków i ubioru. Na zimę założę pasek, bo przy mrozie jest przyjemniejszy w dotyku. Na lato bransoleta - może się zdarzyć okazja, by popływać. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puzel66 0 #17 Napisano 28 Października 2007 Gratulacje!!!!!! Sam myślę o Vostoczku... może się skuszę?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #18 Napisano 29 Października 2007 Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #19 Napisano 21 Listopada 2007 Nowe ubranko na zimę...: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #20 Napisano 21 Listopada 2007 no Kolego XAVIER,robicie mi ,kolego ,ochotę na niego zdecydowanie najładniejsze wdzianko dla tego VE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #21 Napisano 21 Listopada 2007 Kup...kup...Mechanizm wyregulowałem (sam) tak, że teraz robi +/- 2sek. na dobę. Za te pieniądze warto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #22 Napisano 21 Listopada 2007 Jak gruby jest zegarek?Zrób zdjęcie na sztorc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #23 Napisano 21 Listopada 2007 Kup...kup... niebawem Mikołajki sprawię sobie chyba prezent...ale jeśli już ,to 2432-0324032 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #24 Napisano 21 Listopada 2007 Kolega hef ma taki zegarekhttp://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....asc&start=0Też myślalem o tym modelu ....Widać mamy zbliżony gust. :wink:PS.Jak już kupisz, to daj mu z miesiąc na "dotarcie". Może lecieć + 1 minutę / doba..lub lepiej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #25 Napisano 21 Listopada 2007 Niebieski na niebieskim pasku - rewelacja! 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach