rwixzz 0 #1 Napisano 12 Lipca 2019 Stałem się posiadaczem zegarka G Shock GBA 800. Przeczytałem załączoną instrukcję, połączyłem telefon z zegarkiem i pogrzebałem trochę, część ustawień zmieniłem. Mam jednak jeden problem z wyświetlaniem godziny. - w pierwszym trybie godziny pokazuje datę, sekundy i dzień tygodnia- w drugim trybie godziny pokazuje godzinę i pod spodem "DT"Czy da sie zrobić tak, żeby zamiast "DT" pokazywał się dzień tygodnia/data?Lub w pierwszym trybie żeby była godzina zamiast daty? Generalnie chodzi o to żeby mieć godzinę i datę lub dzień tygodnia na jednym "ekranie"Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9998 #2 Napisano 12 Lipca 2019 @rwixzz DT to jest Dual Time, czyli czas światowy. Przytrzymaj przycisk MODE przez dwie sekundy, aby powrócić do trybu timekeepingu i wówczas przystąp do ustawienia właściwej dla siebie konfiguracji wyświetlacza przyciskając odpowiednią ilość razy przycisk START. A jak masz dłuższą chwilę, to tu możesz zapoznać się z pełnym omówieniem tego modelu: https://youtu.be/C-YKxf6dObc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach