Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Huli

Chalenger 17 Jewels

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki zegarek Chalenger 17 Jewels i co to za zegarek i ile może być warty?

post-110891-0-05901600-1571911075_thumb.jpg

post-110891-0-99024300-1571911200_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kliknąłeś a nie przeczytałeś, zapraszam do lektury:

http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

Mam do siebie że regulaminów na forach nie czytam brak czasu i szkoda na to czasu jak coś źle dałem to proszę o przeniesienie.

A jak nie, wystawie na chybił trafił i tyle bywalcem tego fora to raczej nie będę.

widziałem jedno ogłoszenie na olx za 65 zł bez paska i wskazówek i tym będę ewentualnie sie sugerował jak tutaj wśród ważniaków nie znajdę odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Mam do siebie że regulaminów na forach nie czytam brak czasu i szkoda na to czasu jak coś źle dałem to proszę o przeniesienie.

A jak nie, wystawie na chybił trafił i tyle bywalcem tego fora to raczej nie będę.

widziałem jedno ogłoszenie na olx za 65 zł bez paska i wskazówek i tym będę ewentualnie sie sugerował jak tutaj wśród ważniaków nie znajdę odp.

Nie masz również paska ale za to masz wskazówki, więc jesteś w lepszej sytuacji.

Jeśli z tego fora nie będziesz korzystał to temat zamykam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez redsy
      Witam serdecznie ,

Proszę o pomoc w ustaleniu modelu i rocznika zegarka Seiko wg. załączonych zdjęć. Na kopercie są następujące dane : SEIKO 849984 , WATER RESIST G ST.STEEL 

2906-0031 JAPAN U 

Z góry dziękuje za każdą informacje . 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.