Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Forest89

Casio EQW-500DBE - zacinający się sekundnik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mój Casio EQW-500 doznał choroby. Zacina się w nim sekundnik :( Dotychczas jeszcze zegarek był używalny bo wskazówka godzinowa i minutowa wskazywała prawidłowo godzinę, nawet zegarek się aktualizował bo to Waveceptor i wszystko było ok do teraz kiedy padła bateria i trzeba teraz ustawić zegarek na nowo, ale nie można nawet skalibrować zegarka bo wszystkie np strefę czasową ustawia się wskazówką sekundnika a on stoi w miejscu bo jest zacięta. Raz działa raz nie. Kiedyś już oddawałem zegarek do zegarmistrza, ale sobie nie poradził i problem pozostał. Jest może ktoś tutaj na forum lub znacie jakiś dobry serwis w polsce, który by sobie poradził z taką usterką? Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Forest89 Obawiam się, że bez wymiany modułu się nie obejdzie, a moduły do tego modelu nie są już niestety dostępne, także może być klops...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ahh szkoda. Cóż teraz już wiem, aby nie kupować Casio...

Dobre dobre! Słuszna teza!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.