Forest89 0 #1 Napisano 31 Października 2019 Witam. Mój Casio EQW-500 doznał choroby. Zacina się w nim sekundnik Dotychczas jeszcze zegarek był używalny bo wskazówka godzinowa i minutowa wskazywała prawidłowo godzinę, nawet zegarek się aktualizował bo to Waveceptor i wszystko było ok do teraz kiedy padła bateria i trzeba teraz ustawić zegarek na nowo, ale nie można nawet skalibrować zegarka bo wszystkie np strefę czasową ustawia się wskazówką sekundnika a on stoi w miejscu bo jest zacięta. Raz działa raz nie. Kiedyś już oddawałem zegarek do zegarmistrza, ale sobie nie poradził i problem pozostał. Jest może ktoś tutaj na forum lub znacie jakiś dobry serwis w polsce, który by sobie poradził z taką usterką? Z góry dziękuję, pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9929 #2 Napisano 31 Października 2019 @Forest89 Obawiam się, że bez wymiany modułu się nie obejdzie, a moduły do tego modelu nie są już niestety dostępne, także może być klops... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forest89 0 #3 Napisano 4 Listopada 2019 Ahh szkoda. Cóż teraz już wiem, aby nie kupować Casio... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4 Napisano 5 Listopada 2019 Ahh szkoda. Cóż teraz już wiem, aby nie kupować Casio...Dobre dobre! Słuszna teza! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach