krzysiek34011 191 #526 Napisano 24 Września 2025 No nie. Włóczyć się po ulicach akurat uwielbiam 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 7361 #527 Napisano 3 Października 2025 Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 7361 #528 Napisano 10 Grudnia 2025 Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JustWalker 0 #529 Napisano 21 Grudnia 2025 Casio Duro GMT 🤔 Czy znacie jakąś firmę, która sprzedaje obracany bezel do Duro jako GMT z podziałką 24 godzin? To oczywiście w ramach modowania zegarka 🙃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 7361 #530 Napisano wczoraj o 11:42 Przez wiele lat leżał w pudełku bo nie miałem na niego pomysłu. Zmieniłem baterię i stosy pasków, bransolet i nic, brak chemii.Nie lubię złotych akcentów w zegarkach męskich- no tak już mam ale to NATO w kolorze beige chyba na tyle tonuje złoty pierścień i indeksy na bezelu że zacznę go pokazywać Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68621 #531 Napisano wczoraj o 12:51 Godzinę temu, pbozek75 napisał(-a): Przez wiele lat leżał w pudełku bo nie miałem na niego pomysłu. Zmieniłem baterię i stosy pasków, bransolet i nic, brak chemii. Nie lubię złotych akcentów w zegarkach męskich- no tak już mam ale to NATO w kolorze beige chyba na tyle tonuje złoty pierścień i indeksy na bezelu że zacznę go pokazywać Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Fajnie jest 👍👍👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach