traczu 6691 #326 Napisano 12 Marca Temat zapomniany, to trochę odswieżę 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18509 #327 Napisano 17 Marca W dniu 12.03.2025 o 12:54, traczu napisał(-a): Temat zapomniany, to trochę odswieżę Zapomniany, bo od lat nowego modelu tunczyka ni ma. Ciekawe kiedy Seiko wyciągnie ten projekt z kostnicy. A sikor na zdjęciu super, jak dla mnie najlepsza wersja zmieniałeś już baterię? 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #328 Napisano 17 Marca Dzięki ja to jestem zdecydowanym miłośnikiem tuńczyków, z 10 mi przeszlo przez rece a aktualnie w kolekcji ten czarny i jeszcze SBBN015. Co do baterii nie zmieniałem, działa więc nie ruszam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #329 Napisano 21 Maja Pucha wpadła na rękę. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #330 Napisano 29 Maja Pierwszy raz automat w kolekcji 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18509 #331 Napisano 31 Maja W dniu 29.05.2025 o 13:43, traczu napisał(-a): Pierwszy raz automat w kolekcji Wow świetny strzał, gratuluję kawał fajnego zegarka 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #332 Napisano 31 Maja Wow świetny strzał, gratuluję kawał fajnego zegarkaA dziękuję troche sie balem rozmiaru, ale w sumie nie było czego 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18509 #333 Napisano 31 Maja 1 minutę temu, traczu napisał(-a): A dziękuję troche sie balem rozmiaru, ale w sumie nie było czego pucha musi być duża, ja na 16.5 cm nadgarze nosiłem mm300 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #334 Napisano 31 Maja Tak, to prawda, tez uważam ze puszka musi byc solidna. Co ciekawe ten Imperator leży całkiem znośnie biorąc pod uwagę ze moj nadgarstek nie jest za duży, bo tylko okolo 17cm. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mglak 0 #335 Napisano 18 Czerwca Panowie podpowiedzcie proszę gdzie mógłbym upolować tuńczyka w dobrej cenie? SBBN049 lub 045 jest na szczycie mojej listy dreamwatchy, ale dotychczasowe próby złowienia tego w standardowych akwenach wodnych jak ibeje, chrono i polskie grupy FB spełzły na razie na niczym, a dopłata 30% do importu jest mało zachęcająca (a i tak pojedyncze sztuki). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4334 #336 Napisano 14 Lipca Panowie znawcy, jak to jest z tymi Tuńczykami? Przymierzam się od kilku lat i znów mnie naszło 300m sa mniejsze od 600m? a 1000m są większe od 600m? Nigdy nie miałem w ręku i tak w ciemno ze zdjęć ciężko je sobie w głowie zwymiarować człowiekowi Najbardziej mi się ze zdjęć podobaja te: 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czolo 1408 #337 Napisano 18 Lipca Ja kolekcjonuje vintage i Tuny na 7549 są tej samej wielkości w wersji 300m i 600m. Różnica jest w monobloku koperty. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18509 #338 Napisano 19 Lipca 1000 są największe. 600 i 300 mniejsze. Ale to i tak są ogromne zegarki więc solidna lapa potrzebna 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skar 123 #339 Napisano 17 Sierpnia W dniu 29.05.2025 o 13:43, traczu napisał(-a): Pierwszy raz automat w kolekcji Gratulacje! To jest nas tu (co najmniej) dwóch z sbdx013. Niech się nosi! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #340 Napisano 18 Sierpnia W dniu 17.08.2025 o 15:32, skar napisał(-a): Gratulacje! To jest nas tu (co najmniej) dwóch z sbdx013. Niech się nosi! Dzieki, jest co nosić 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #341 Napisano 22 Sierpnia Cisza w wątku, wiec podbiję 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #342 Napisano 23 Sierpnia To oryginalna bransoleta? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonkEastman 2 #343 Napisano 4 Września Witam Panowie, Czy ktoś serwisował swojego Marinematera na Śląsku, ewnetualnie w kraju? Nie chcę mi się wysyłać zegarka za granicę, może kogoś możecie polecić kto dałby sobie radę z wyciąganie werku od góry i jego serwisem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czolo 1408 #344 Napisano 9 Września W dniu 4.09.2025 o 18:05, MonkEastman napisał(-a): Witam Panowie, Czy ktoś serwisował swojego Marinematera na Śląsku, ewnetualnie w kraju? Nie chcę mi się wysyłać zegarka za granicę, może kogoś możecie polecić kto dałby sobie radę z wyciąganie werku od góry i jego serwisem? Serwis na Belgradzkiej spokojnie sobie poradzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonkEastman 2 #345 Napisano 10 Września W dniu 9.09.2025 o 18:02, Czolo napisał(-a): Serwis na Belgradzkiej spokojnie sobie poradzi Dzięki, jutro zadzwonię i zapytam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #346 Napisano 13 Września Tuńczyk pełną gębą 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #347 Napisano 15 Września I mniejszy kuzyn 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #348 Napisano 18 Września I cała moja ławica 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18509 #349 Napisano 18 Września 9 godzin temu, traczu napisał(-a): I cała moja ławica Jesteś tuńczykowym królem tego forum. Bezapelacyjnie pogratuluję kolekcji również tutaj 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6691 #350 Napisano 19 Września Jesteś tuńczykowym królem tego forum. Bezapelacyjnie pogratuluję kolekcji również tutaj Dzieki, zaszczytny tytuł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach