Gość maritimeeng #101 Napisano 20 Października 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #102 Napisano 24 Października 2020 (edytowane) Centrujący bezel? W nowych puchach zapomnijcie w serii LX z resztą też... nawet w Grand Seiko się zdarza Edytowane 24 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #103 Napisano 26 Października 2020 (edytowane) Nie wierzę.... ustawialłem puchę po zmianie czasu i.... po wciśnięciu koronki nie ruszyła wskazówka sekundnika stoi w miejscu zegarek zepsuty? nie wierze nie upuściłem go ani nie uderzyłem Ale się wkurwiłem nosz ja pier*****🤬🤬🤬 Edytowane 26 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #104 Napisano 26 Października 2020 17 minut temu, Noodles napisał: Nie wierzę.... ustawialłem puchę po zmianie czasu i.... po wciśnięciu koronki nie ruszyła wskazówka sekundnika stoi w miejscu zegarek zepsuty? nie wierze nie upuściłem go ani nie uderzyłem Ale się wkurwiłem nosz ja pier*****🤬🤬🤬 O urwa, załóż go na rękę i ponosić przez 1-2 godziny, nie robię sobie jaj, spróbuj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #105 Napisano 26 Października 2020 że niby coś "wskoczy na miejsce" a pierdo***** takie akcje już mejla do Seiya napisałem. Bardzo krzywa akcja w nowym zegarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #106 Napisano 26 Października 2020 2 minuty temu, Noodles napisał: że niby coś "wskoczy na miejsce" a pierdo***** takie akcje już mejla do Seiya napisałem. Bardzo krzywa akcja w nowym zegarku No jo, ale spoko, jak kupiłem MM to zrobił mi kilkanaście minut w 12h, kilka razy nim postukałem i zaczął normalnie chodzić (włos sklejony był). Tak, wiem że to inna bajka, ale przyjebać mu z wyczuciem nie zaszkodzi już, tylko żeby przytomności nie stracił, z wyczuciem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #107 Napisano 26 Października 2020 Dostał małego liścia ale nie pomogło. Bydle stoi i nie rusza. Napisałem majla do Seiya, zobaczymy. Kurde nie wierze, szanse na coś takiego są marginalne 20201026_110330.mp4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #108 Napisano 26 Października 2020 Przestaw wskazówki; np 11:12 i spróbuj go ożywić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #109 Napisano 26 Października 2020 Próbowałem w różnym położeniu, ponosiłem żeby podnieść temperaturę. Nie ma bata nie rusza 😕 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #110 Napisano 26 Października 2020 Może kilka razy wcisnąć, wyciągnąć koronkę, dokręcić itd. przestawić wskazówki, może zaskoczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #111 Napisano 26 Października 2020 1 godzinę temu, Noodles napisał: Nie wierzę.... ustawialłem puchę po zmianie czasu i.... po wciśnięciu koronki nie ruszyła wskazówka sekundnika stoi w miejscu zegarek zepsuty? nie wierze nie upuściłem go ani nie uderzyłem Ale się wkurwiłem nosz ja pier*****🤬🤬🤬 Masakra a jaka jest data produkcji tego zegarka? Oby ruszyła co nie zmienia faktu że to nowy zegarek a taki feler 😕 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #112 Napisano 26 Października 2020 W dniu 11.10.2020 o 19:34, PiotrX napisał: Jesteś pewien? Klątwa nie nie zdjęta Będzie odwrotnie Piotrek zdejmij klątwę, bo Kuba zawału dostanie... 😆 Kuba - przykro mi. Ale Ty masz pecha - jakąś sól rozsypałeś? Lustro zbiłeś? Mam nadzieję, że szybko to ogarną i wymienią Ci zegarek raz-dwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #113 Napisano 26 Października 2020 3 minuty temu, maritimeeng napisał: Piotrek zdejmij klątwę, bo Kuba zawału dostanie... 😆 Ja jestem otwarty na współprace, Kubuś usunie zdjęcie szamana, ja cofnę klątwę 24h po usunięciu zdjęcia, zegar ponownie ruszy, HOWK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #114 Napisano 27 Października 2020 (edytowane) Koledzy dzięki za zainteresowanie i rady Zegarek umarł, nic nie wskórałem. Seyia chce, żebym go odesłał. Prosi abym bie robił tego kurierem bo będzie musiał zapłacić podatek... No ok. Prosi żeby użyć "Postal Service". Jakbyście to zrobili na moim miejscu? Nadać paczkę Pocztą Polską? Deklarować warotść? Ubezpieczać? 🤔 Mam pecha i to sporego. Mm300 za drugim razem, jubilee od strapcode zj***na ehhh dobra trzeba ogarnąć tą puchę, pomożecie ? Chciałbym w tym tyg nadać paczkę do Japonii Edytowane 27 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #115 Napisano 28 Października 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #116 Napisano 2 Listopada 2020 Pucha na jubilee. Kolo z WUS miał dobrą koncepcję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #117 Napisano 7 Listopada 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #118 Napisano 7 Listopada 2020 4 minuty temu, PiotrX napisał: Ooo, żyjesz??? 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #119 Napisano 7 Listopada 2020 Teraz, maritimeeng napisał: Ooo, żyjesz??? 😀 Wiesz co robią z politycznymi Z braterskim pozdrowieniem z Kuźnicy 5+3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #120 Napisano 7 Listopada 2020 3 minuty temu, PiotrX napisał: Wiesz co robią z politycznymi Z braterskim pozdrowieniem z Kuźnicy 5+3 Aaa, liczysz gwiazdy 😆 Myślałem przez chwilę, że gdzieś potrzebowali starego za 1/2 stawki 🙃 Lecę do piwnicy. Shifting. Będę na łączach, tylko w CMK nie mam polskich liter... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #121 Napisano 7 Listopada 2020 2 minuty temu, maritimeeng napisał: Aaa, liczysz gwiazdy 😆 Myślałem przez chwilę, że gdzieś potrzebowali starego za 1/2 stawki 🙃 Lecę do piwnicy. Shifting. Będę na łączach, tylko w CMK nie mam polskich liter... Prawie, mój ostatni statek był kilka dni temu w Gdyni i rozmawiałem (zadzwonił) z właścicielem firmy....., może jakbyśmy zrobili rajd po 3M to może by mnie namówił, a tak, dalej udaje że jestem bezrobotny Ze zdjęć widzę że nie ciekawie, na okrągło manewry i te śluzy, fuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #122 Napisano 7 Listopada 2020 18 minut temu, PiotrX napisał: Prawie, mój ostatni statek był kilka dni temu w Gdyni i rozmawiałem (zadzwonił) z właścicielem firmy....., może jakbyśmy zrobili rajd po 3M to może by mnie namówił, a tak, dalej udaje że jestem bezrobotny Ze zdjęć widzę że nie ciekawie, na okrągło manewry i te śluzy, fuj Ale do domu blisko i lockdowny mi nie straszne. Moze zona po mnie przyjechac w razie czego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #123 Napisano 7 Listopada 2020 1 minutę temu, maritimeeng napisał: Ale do domu blisko i lockdowny mi nie straszne. Moze zona po mnie przyjechac w razie czego... To jest zaleta szwendania się po europie Swego czasu całą rodzinką pływałem, samochód parkowałem pod biurem w Hamburgu i w świat, młody na żywo poznawał egzotyczne zwierzaki Tak, tak wiem że nie wozi się drzewa do lasu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #124 Napisano 7 Listopada 2020 3 minuty temu, PiotrX napisał: To jest zaleta szwendania się po europie Swego czasu całą rodzinką pływałem, samochód parkowałem pod biurem w Hamburgu i w świat, młody na żywo poznawał egzotyczne zwierzaki Tak, tak wiem że nie wozi się drzewa do lasu Czarne pantery mlodemu pokazywales??? 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #125 Napisano 7 Listopada 2020 2 minuty temu, maritimeeng napisał: Czarne pantery mlodemu pokazywales??? 🤣 No nie żartuj Młody był zawsze na sznurku i pod nadzorem, tu Valletta Lata 40-te 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach