Michu1990 0 #1 Napisano 29 Marca 2020 Witam wszystkich mam problem z naładowaniem zegarka G Shock GR B100 . Zegarek posiada ładowanie solarne . Przez dwa dni zegarek leżał na parapecie na dość dużym słońcu i nie naładował sie nic . I tu moje pytanie czy zegarek do ładowania trzeba wprowadzic w jakiś tryb specjalny ? Proszę o pomoc ponieważ instrukcje obsługi dostałem w jezyku angielskim , a w jezyku polskim nie moge znalezc w internecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #2 Napisano 29 Marca 2020 Nie trzeba nic włączać. Coś jest zepsute. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7286 #3 Napisano 29 Marca 2020 Na jakim poziomie jest bateria?Jeżeli na M to może być normalne i zegarek musisz ładować dłużej.Zakres M to z reguły ok 70% Więcej o zegarku znajdziesz tutaj: 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach