-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Kamxio91
Dzien dobry kochani.
Czy ktos z Was jest może w stanie ocenic czy ten zegarek jest oryginalny ? A gdyby jednak taki nie był to ile jest wart ? Chcialbym go odkupic,ale za cene adekwatna do jego wartosci. Jest do niego zapinka od paska a sam zegarek jest sprawny, po nakreceniu dziala prawidlowo. Odczepiony byl fragment okraglej ramki od strony tarczy co eidac na zdjeciu,ale i to jest juz ok. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Pozdrawiam
-
By Krist-off
Witajcie. Obiecałem sobie, że w tym roku nie będę już niczego kupował, ale mam słabą silną wolę... Żeby chociaż troszkę się opanować postanowiłem, że będzie to (póki co) jeden z trzech zupełnie różnych zegarków, które mnie zainteresowały. Przeznaczenie? Luźny, niezobowiazujący zegarek na lato... To, że poniższe zegarki są, każdy z zupełnie innej bajki wiem doskonale... Chodzi mi tylko i wyłącznie o Waszą opinię. Co byście wybrali z tej trójki właśnie jako, luźny, niezobowiazujący zegarek na lato... Zakładając, że parametry techniczne w tym WR odpowiadają mi we wszystkich. Edycja: udało się w końcu fotki wrzucić. Ps. Komentarze miłe widziane. Pozdrawiam
-