Pjeter 0 #1 Napisano 21 Lipca 2020 Witam Wszystkich. Mam mały dylemat bo nie moge sie zdecydowac pomiedzy Casio G-Shock GA-200-1AER a Casio G-Shock GAW-100B-1AER. Szala przechyla sie na GAW-100B-1AER ale boje sie o baterie ktora jest ladowana przez panel sloneczny. Nie wiem ile w rzeczywistosci taka bateria potrzyma i czy po calkowitym rozladowaniu istnieje mozliwosc wymiany takiej baterii ??? Jaki Wy byscie wybrali i dlaczego? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdro Piotrek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1140 #2 Napisano 22 Lipca 2020 6 godzin temu, Pjeter napisał: Mam mały dylemat bo nie moge sie zdecydowac pomiedzy Casio G-Shock GA-200-1AER a Casio G-Shock GAW-100B-1AER. Jak się podoba to bierz GAW ma solar i radio , nie przejmuj się akumulatorem bo to ostatnia rzecz która w nim padnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjeter 0 #3 Napisano 22 Lipca 2020 2 godziny temu, andrzejp1242 napisał: Jak się podoba to bierz GAW ma solar i radio , nie przejmuj się akumulatorem bo to ostatnia rzecz która w nim padnie. Ok. A ten akumulatorek jest wymienialny? Czy jak padnie to juz kicha i po zegarku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3ter85 102 #4 Napisano 22 Lipca 2020 Jest wymienialny w razie czego więc spokojnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjeter 0 #5 Napisano 22 Lipca 2020 Ooo to super 🙂 w takim razie decyduje sie na sie na GAW-a dziekuje za pomoc 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1140 #6 Napisano 22 Lipca 2020 I niech się nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #7 Napisano 22 Lipca 2020 Gdzie najtaniej idzie kupić Gaw-100? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1140 #8 Napisano 22 Lipca 2020 13 minut temu, johndeacon napisał: Gdzie najtaniej idzie kupić Gaw-100? https://www.e-zegarki.pl/zegarek-meski-casio-g-shock-gaw-100b-1aer?rdir=gs&lkst=35944&gclid=EAIaIQobChMIjOnn2Y3h6gIVD7wYCh3DpAKREAYYASABEgKagfD_BwE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #9 Napisano 22 Lipca 2020 Drogi. Jeszcze parę tygodni temu były co prawda inne wersje kolorystyczne w kwocie 350-380zl. W innych sklepach. Co się dzieje ostatnio z tymi cenami, że tak drożeją G-shock. To samo jest z gx-56 i innymi. Ja bym poczekał. A pomyśleć że miałem możliwość kupić za 350zl nówkę i jeszcze kręciłem nosem. 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11092 #10 Napisano 22 Lipca 2020 Kryzys Panie kryzys. A niektórzy liczyli na to, że po koronawirusie wszystko będzie za pu ceny 🤣 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #11 Napisano 23 Lipca 2020 Aż tak to nie, ale widać wyraźną zwyżkę na większość modeli na rynku (poza tymi mniej chodliwymi) o przynajmniej kilkadziesiąt złotych i to na przestrzeni paru tygodni, nie piszę nawet o miesiącach. Chyba jednak najlepszy czas na zakupy był w momencie lockdownu u nas w Polsce. Sporo było różnych promocji na g-shocki, zdarzył się nawet Rangemany w polskim sklepie za 644 zł. Ale i na takich stronach jak watches2u były lepsze promocje, np. gw-7900 za 330 zł. To już chyba nie wróci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach