STARUSZEK 207 #26 Napisano 27 Listopada 2007 Witam Grizzly gdzie można kupić taki zegarek i ile kosztuje?http://cgi.ebay.it/OROLOGIO-GLYCINE-INCURS...1QQcmdZViewItemogólnie w Europie za około 400-450 euro można zdobyć nowy :!: , używany w granicach 350-400 :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #27 Napisano 27 Listopada 2007 A ile cię kosztował? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #28 Napisano 27 Listopada 2007 Staruszek, po pierwsze Włosi to pewnie kręcą a po drugie to nie jest kompletny zestaw.Myślę, że włoski ebay jest jak pole minowe. pozdrawiam, P. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #29 Napisano 27 Listopada 2007 Mój zestaw był nieco obszerniejszy, cena niestety także Pozdrawiam Wszystkich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #30 Napisano 27 Listopada 2007 Ten co go wkleił Staruszek ma chyba mineralne szkiełko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #31 Napisano 27 Listopada 2007 Czyli stara wersja.Teraz robią już tylko z szafirowym.Zmienili też pasek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #32 Napisano 27 Listopada 2007 pcstud:Ta moim zdaniem ładniejsza: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #33 Napisano 27 Listopada 2007 pcstud:Ta moim zdaniem ładniejsza: ta z jedolitym tlem bardziej mi sie podoba- jakby powiedzial Piotrek "bardziej purystyczna" :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #34 Napisano 27 Listopada 2007 O tak! To piękny zegarek Jeśli miałbym jeszcze kiedyś skusić sie na Glycine to chyba właśnie na ten model.Jest niestety ponad 2x droższy od mojego Incursora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 870 #35 Napisano 28 Listopada 2007 Kiedys taka, tylko ze z pomaranczowa wskazowka, malo brakowalo a by do mnie przyjechala 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #36 Napisano 29 Listopada 2007 Dziękuję wszystkim za słowa uznania dla zegarka :wink: i moich fotografii.Mam już pomysł na kolejne (zdjęcia, nie zegarki ) i wkrótce je tutaj zamieszczę.Pozdrawiam miłośników Glycine i wszystkich innych czasomierzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #37 Napisano 3 Grudnia 2007 Dziękuję wszystkim za słowa uznania dla zegarka :wink: i moich fotografii.Mam już pomysł na kolejne (zdjęcia, nie zegarki ) i wkrótce je tutaj zamieszczę.Pozdrawiam miłośników Glycine i wszystkich innych czasomierzy. nie ściemniaj, tylko zamieszczaj! :twisted: :twisted: :twisted: 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado 0 #38 Napisano 6 Grudnia 2007 Dołączam się do gratulacji. Zegarek rewelacja. Mam nadzieję, że taki znajdzie się kiedys u mnie na nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Morwa #39 Napisano 22 Grudnia 2007 Zegarek fantastyczny. Gryzzly, sam robiłeś te foty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #40 Napisano 22 Grudnia 2007 Foty robiłem samodzielnie - to moje hobby Obiecałem wrzucić tu nowe zdjęcia, lecz przed Świętami nie umiem znaleźć czasu. Obietnicę jednak podtrzymuję Pozdrawiam i życzę Wszystkim Wesołych Świąt.Grizzly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Morwa #41 Napisano 22 Grudnia 2007 Jestem pod wrażeniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Morwa #42 Napisano 22 Grudnia 2007 Jakim sprzętem to zrobiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #43 Napisano 22 Grudnia 2007 Obiektyw 35-70/2,8 + filtr polaryzacyjny + flash na długim kablu + statyw.Body D80. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #44 Napisano 22 Grudnia 2007 Wspaniały :shock: Fotka nocka jest niesamowita...Sekundnik na godzinie 9 przypomina mi strasznie Panerai..No same pozytywy gratuluje 8) Mimo , ze dość spory chętnie bym takiego widział u siebie na nadgarstku.P.S Coraz więcej nowych zegarków na forum mi sie podoba.. jest OKPozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Morwa #45 Napisano 22 Grudnia 2007 Obiektyw 35-70/2,8 + filtr polaryzacyjny + flash na długim kablu + statyw.Body D80. dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #46 Napisano 4 Listopada 2008 Dziękuję wszystkim za słowa uznania dla zegarka :wink: i moich fotografii.Mam już pomysł na kolejne (zdjęcia, nie zegarki ) i wkrótce je tutaj zamieszczę.Pozdrawiam miłośników Glycine i wszystkich innych czasomierzy.obiecanki.... 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2312 #47 Napisano 4 Listopada 2008 Zacny zegar,bardzo zacne foty . Coraz więcej Glycinek w okolicy pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach