StachuC 2 #1 Napisano 16 Lutego 2021 Witam Całkiem niedawno zakupiłem sobie ten oto model zegarka seiko flightmaster sna411p1. Stwierdziłem więc że warto by było nauczyć się go obsługiwać, i właśnie teraz teraz pojawia się mój problem. Czy mógłby ktoś łopatologicznie wytłumaczyć jak obsługiwać bezel w powyższym modelu. Odpowiadam z góry na wszelkie pytania o instrukcje obsługi bezela. Tak dostałem ją jedynie wersji angielskiej, jednak głupio się przyznać mało co z niej rozumie. pytanie numer dwa Jak wygląda sprawa ze zmianą paska na nato. Czy założenie paska 22mm lub 20 mm nie będzie psuło estetyki zegarka. Z góry dziękuje za poświęcony czas i wszelkie odpowiedzi. Z uszanowaniem Stachu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 31231 #2 Napisano 22 Marca 2021 Napiszę tak, prawdopodobnie nie miałeś w szkole liczenia na suwaku logarytmicznym. Z grubsza chodzi o to, że łatwiej się dodaje niż mnoży. A mnożenie to dodawanie logarytmów. Najlepiej wejdź sobie na yt, poszukaj instrukcji. Np. Tutaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach