Maciek1984 0 #1 Napisano 25 Lutego 2021 Jak w podtytule? Proszę o komentarze https://allegro.pl/oferta/zenith-power-reserve-nr-ref-01-1125-655-10425472829?utm_medium=app_share&utm_source=facebook 0 Sekunda jest częścią minuty, minuta częścią godziny, godzina częścią zegara, a zegar częścią życia. . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26225 #2 Napisano 25 Lutego 2021 Wszystko ok, fajny model. Cena normalna, nie okazja. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 4304 #3 Napisano 25 Lutego 2021 Mam takiego, ale bez rezerwy chodu. Gdy kupowałem swojego kilka miesięcy temu to ta aukcja już wisiała, przy czym nie wiem od jak dawna. Z wyglądu jest w porządku (jeśli chodzi o oryginalność), zdjęcia są tak zrobione, że jakoś ciężko mi ocenić stan wizualny zegarka. Co do paska to widać, że ktoś wsadził 20mm ponieważ jest za duży (ten Zenith ma 19 w uszach). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek1984 0 #4 Napisano 25 Lutego 2021 34 minuty temu, wojtek91 napisał(-a): Mam takiego, ale bez rezerwy chodu. Gdy kupowałem swojego kilka miesięcy temu to ta aukcja już wisiała, przy czym nie wiem od jak dawna. Z wyglądu jest w porządku (jeśli chodzi o oryginalność), zdjęcia są tak zrobione, że jakoś ciężko mi ocenić stan wizualny zegarka. Co do paska to widać, że ktoś wsadził 20mm ponieważ jest za duży (ten Zenith ma 19 w uszach). Zadowolony jesteś z zakupy? Właśnie zaobserwowałem, że ta aukcja jest dostępna od dłuższego czasu.... teraz wpadło trochę grosza i szukam czegoś fajnego i stąd moje zainteresowanie... 0 Sekunda jest częścią minuty, minuta częścią godziny, godzina częścią zegara, a zegar częścią życia. . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 4304 #5 Napisano 26 Lutego 2021 To jeszcze tu napiszę żeby inni zainteresowani mogli przeczytać 😉 Zegarek bardzo przyjemny w odbiorze, chociaż mi bardziej do gustu przypadła wersja z gładką tarczą. Podoba mi się jej odcień (prawie czysta biel), nakładane polerowane indeksy oraz kształt wskazówek. Rozmiar 37mm jest u mnie w sam raz jeśli chodzi o zegarek garniturowy, a bardzo cienka konstrukcja powoduje, że prawie się go nie czuje na ręce. Ja ze swoim będę się musiał niestety pożegnać ze względu na cele niezegarkowe, i nie ukrywam, że zrobię to z żalem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach