senetic 0 #1 Napisano 28 Lutego 2021 Cześć Panowie ! Orient Kamatsu RA-AA0005B19B po 14 dniach użytkowania spóźnia minutę... norma czy trafił mi się wyjątkowy egzemplarz ? Jak trzymają czas Wasze Kamatsu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3899 #2 Napisano 28 Lutego 2021 To jest bardzo przyzwoity wynik. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 32059 #3 Napisano 28 Lutego 2021 Godzinę temu, senetic napisał(-a): Cześć Panowie ! Orient Kamatsu RA-AA0005B19B po 14 dniach użytkowania spóźnia minutę... norma czy trafił mi się wyjątkowy egzemplarz ? Jak trzymają czas Wasze Kamatsu ? Panie, 4 sek na dobę, cud malina Mojego pewnie nigdy nie sprawdzę za duża rotacja 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotreek 16 #4 Napisano 6 Marca 2021 Mój robi około 4/5 s na dobę. Odkładaj go na noc w różne pozycje. Ja w swoim znalazłem dwie takie, w jednej w nocy przyśpiesza, w drugiej spóźnia. Gdyby nie fakt, że czasem go nie noszę dłużej i się zatrzyma, to regulacja czasu by wystarczyła przy zmianie czasu z letniego na zimowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 32059 #5 Napisano 8 Marca 2021 W dniu 6.03.2021 o 09:45, piotreek napisał(-a): Mój robi około 4/5 s na dobę. Odkładaj go na noc w różne pozycje. Ja w swoim znalazłem dwie takie, w jednej w nocy przyśpiesza, w drugiej spóźnia. Gdyby nie fakt, że czasem go nie noszę dłużej i się zatrzyma, to regulacja czasu by wystarczyła przy zmianie czasu z letniego na zimowy. Dlatego u mnie ma dożywocie jal narazie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaos 1 #6 Napisano 8 Marca 2021 U mnie aż tak dobrze nie jest, zaraz na początku było około +15s/doba. Później już tak dokładnie nie sprawdzałem ale będzie około 2 min na 7/8 dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach