Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kfraniu

Prosba do moderacji - pełniejsze opisy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wiem ze temat nowego regulaminu bazarku jest wałkowany już w chyba wszystkich dyskusjach w niniejszym dziale. 

Regulamin jaki jest, każdy już wie, z jego błędami i zawiłościami.

Ja jednak mam prośbę do moderacji o wsparcie użytkowników w działaniu na forum.

Wstawiłem ogłoszenia, dziś dostałem punkty ostrzeżenia za oferty niezgodne z regulaminem, tyle tylko ze ja tej niezgodności nie widzę. Okej, jeśli mam poprawić, poprawie, ale ciężko jest poprawiać coś, gdzie nie mamy wiedzy jak moderator interpretował regulamin i co stało się nieodpowiednie.

Tutaj właśnie prosba do moderacji : nie zachowujcie się jak szeryfowie od karania, wyjaśniajcie, no bo jak mamy działać zgodnie skoro ostatnio tylko dostajemy pałkami po głowie, a nie otrzymujemy wsparcia...

Zakladam ze wyjaśnienie w kilku słowach przewinienia bardziej przysłuży się forum, niż ostrzeżenia wysyłane na prawo i lewo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :)

Masz rację w kilku miejscach. Forum się ciągle zmienia, ewoluuje. Również i my popełniamy błędy.

Tylko mam jedną prośbę, maciupinką, do Ciebie i wszystkich innych którzy dodają coś tak na bazarku jak i każdym innym miejscu. Czytajcie proszę cały tekst - w tym przypadku nowy regulamin działu Sprzedam. Kilka zdań zrozumienia i wyjdzie to z pożytkiem dla wszystkich. Bo wiesz, łatwo się dodaje takie tematy jak ten - masz oczywiście prawo, a my powinniśmy wyjaśniać. Pełna zgoda, tylko zawsze w takich sytuacjach rodzi mi się moje pytanie i zastanawianie - nie szkoda czasu na pisanie takich nowych tematów, ale już przeczytanie i spełnienie wymagań regulaminu działu Sprzedam już tak. Generalizuję - nie piję do Ciebie, ale tak ogólnie się zastanawiam co kieruje ludźmi.

Spróbujmy wszyscy "zawalczyć" o lepsze forum zaczynając od siebie, trzy wdechy przed każdym dodaniem postu, chwila refleksji. Myślę, że każdemu z nas nie zaszkodzi - moderacji i Wam.

[+]

A i jeszcze Ci wyjaśnię.

W Twoich dwóch ofertach napisałeś:

Cytat

Witam, w imieniu kolegi wystawiam jego

Szybki rzut oka w regulamin:

Cytat

Niedozwolone jest wystawianie ofert „per procura” tj. w imieniu osoby upoważnionej, w ramach działania na podstawie otrzymanego pełnomocnictwa.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi