Alo70 991 #1 Napisano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Hejka, parę modeli GST ujrzało światło dzienne i dlatego mam pytanie... który GST się Wam najbardziej podoba którego wybralibyście? Np. z tych pełny analog: 1. GST-B100 BNR-1A / edycja limitowana 2. GST-B100B-1A4ER 3. GST-B100-1AER A może GST-B200 czy GST-B300 ?Pochwalcie się jakiego GST macie. Edytowane 18 Października 2021 przez Alo70 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2 Napisano 10 Kwietnia 2021 B300 limitowany z paskami 1500-1600 PLN nówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #3 Napisano 10 Kwietnia 2021 Z tych trzech powyżej najlepiej wygląda moim zdaniem ten pierwszy. Wiatraczek jest w nim najmniej wyeksponowany, osobiście nie jestem fanem takich ozdób. 2 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alo70 991 #4 Napisano 16 Października 2021 (edytowane) Zastanawiałem się nad powyższymi, ale jednak po czasie zdecydowałem się na GST-B300-1AER. Trochę się obawiałem jak będzie się układał na ręce, ale muszę przyznać że bardzo wygodnie się nosi. Pasek bardzo wygodny fajnie się układa, a na dniach będzie założona bransoleta... zobaczymy jak mu będzie pasować. Na razie zestaw fabryczny 😉 No i jest na bransolecie prawie jak limitka 😉, bo ta wersja z czarnym bezelem na kajdanie nie wyszła. Edytowane 20 Października 2021 przez Alo70 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barthezz 35 #5 Napisano 20 Października 2021 GST-B100,ale zmieniłem pasek od drozszej wersji bo ten podstawowy był kiepski. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amig0 36 #6 Napisano 11 Sierpnia 2023 Panowie, jak wam te g-steel'e znoszą upływ czasu? W sensie np Gst-b300 ma bezel z czarnego chyba tworzywa, albo stalowy ale nie wykończony na połysk, trzyma to jakoś wygląd czy łatwo się rysuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3997 #7 Napisano 23 Marca 2024 (edytowane) Nie znalazłem innego tematu dla GST serii więc wkleje tu ciekawostkę. Otóż kupiłem sobie po długim przemyśleniu gst-b100 ale w wersji D. Mam dwie wersje na pasku ale bransoleta zawsze jakoś tak szlachetniej 😉 no więc przyszedł, przeprowadziłem dwa dni spa i zabiegów upiekszajacych, plus czyszczenie gdzie się dało no i już miałem zakładać a tu zdziwienie ale brakuje mi minimum jednego ogniwa. Zacząłem patrzeć czy z jakiego z serii Gst-w nie podejdzie ale tu ciekawostka pierwsza: nie można nawet próbować bo potem go nie podepniemy otóż tak wygląda różnica O ile dobrze widzę to ogniwa w GST-B100D są pełne, a z wersji GST-W110D nie i mają zapięcie wewnątrz bez możliwości zwolnienia PINu z zewnątrz. Powoduje to niestety ze połączone ogniwa z różnych modeli nie da się potem rozłączyć 🙂 no więc zacząłem szukać i o niespodzianki nie znalazłem sklepu z ogniwami do GST-B100D, jak to możliwe skoro to tak popularny zegarek. Siedziałem i myślałem i tak na półce wisza sobie wszystkie moje Casio na bransoletach i rzuciło mi się w oczy ze GST-B300 wygląda też super podobnie i układ jest ten sam, nie jak w GST-B200. Przyłożyłem I pasuje idealnie - czyli ogniwa z GST-B300 (wersji E lub SD) podchodzą zamiennie do do GST-B100D 🙂 dla ciekawości wrzucam fotkę i możecie zgadywać które jest z 3-setki Edytowane 23 Marca 2024 przez G-szok 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #8 Napisano 23 Marca 2024 (edytowane) Bez sensu ... ale jak pamiętam to koła z Żuka też do Poloneza nie pasowały... Edytowane 23 Marca 2024 przez tomaliusz 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3997 #9 Napisano 24 Marca 2024 18 hours ago, tomaliusz said: Bez sensu ... ale jak pamiętam to koła z Żuka też do Poloneza nie pasowały... No ciekawe decyzję podejmują, ale pewnie wszystko jest po to aby dokupić akcesoria a nie montować tych co już się na rynku sprzedały i będą tańsze teraz przelewane. Gdzieś wyczytałem że podobno pasek z gst-b100 i gst- s I gst-w mają milimetr różnicy 🙂 inaczej na śrubkach podobno widać. Że tak powiem mi pasuje 🙂 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #10 Napisano 5 Kwietnia 2024 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3997 #11 Napisano 5 Kwietnia 2024 1 hour ago, tomaliusz said: Nowy brat z serii GST w klubie 🙂 oby się dobrze nosił !! 1 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #12 Napisano 11 Kwietnia 2024 I kolejny 😁 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #13 Napisano 13 Kwietnia 2024 (edytowane) Następny ☺️ Edytowane 13 Kwietnia 2024 przez tomaliusz 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #14 Napisano 13 Kwietnia 2024 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #15 Napisano 20 Kwietnia 2024 Może jakiś mod scali te tematy ☺️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach