Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wojtek91

Zenith Elite ultra thin

Rekomendowane odpowiedzi

Zenith Elite napędzany manualnym mechanizmem własnej produkcji, który posiada 50 godzin rezerwy chodu i pracuje z częstotliwością 28 800 bph.
Mechanizm posiada stop-sekundę oraz szybką zmianę daty w obu kierunkach. Jest też bardzo cienki, określany mianem "ultra-thin".

Ten konkretny egzemplarz wyprodukowano w 2002 roku, subiektywnie oceniając jest w bardzo dobrym stanie. Stan wizualny starałem się oddać na dokładnych zdjęciach, zapraszam do ich wyświetlenia w wyższej rozdzielczości pod linkiem:
https://postimg.cc/gallery/5bfHGzJ

Zegarek posiada wypukłe szkło szafirowe, wolne od rys.
Sprawdzałem również dokładność chodu - po dwóch tygodniach ciągłej pracy na ręce odchyłka dobowa była na poziomie -0,4 s.

Zegarek sprzedaję w nielogowanym lakierowanym pudełku, na oryginalnym używanym pasku (nieco już zmęczonym) z oryginalną logowaną klamerką. W zestawie również książka gwarancyjna Zenitha z wypisaną konkretnie dla tego zegarka kartą gwarancyjną z 2002r., oraz certyfikat oryginalności wystawiony przez sklep, w którym zegarek kupiłem jako używany.

Stan oceniam na 7.5/10

Finalna cena bez możliwości negocjacji: 7000zł

Odbiór osobisty w Krakowie/Wieliczce lub wysyłka kurierem po przedpłacie.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnie podbicie, po nim zegarek wraca do kolekcji 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.