Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
m_lll

Rolex submariner

Rekomendowane odpowiedzi

Filip, bo Ciebie jak zobaczyli to wiedzieli, że żaden z pasków na zegarkach nie dorównuje Twoim - „prywatne rozmowy” dotyczyły tego, jak by tu wytłumaczyć JLC z poziomu ich pasków (nie dotyczy Polarisa Chrono ;-) ).

Ja na obsługę w Aparcie nie narzekam. Raz mi się zdarzyła pani, która twierdziła że „Breitling zjada tego Zenitha na śniadanie”, ale ja akurat byłem po śniadaniu

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wodolej

Obsługa salonów Rolexa wybrana została spośród polskiej katobolszewickiej populacji. I w tym kontekście postrzegając poziom tej obsługi, to ja uważam, że jest w Rolexie dobrze a nawet bardzo dobrze. W każdym razie kultura pracowników jest dalece wyższa niż średnia narodowa. Generalnie to mili ludzie znajdujący się w trudnej zawodowo sytuacji, nie jest wszak łatwo sprzedawać nieistniejące produkty. Raz tylko, z półtora roku temu, na Placu 3+ młodziaki z obsługi obśmiały moją naiwność wyrażoną poprzez chęć zapisania się na Suba Date. Może nie było to profesjonalne ale i tak dalece bardziej kulturalne niż zachowanie szatniarza w "Misiu" 😉. Także jest progres, społeczeństwo mimo wszystko się trochę rozwija.

Edytowane przez Wodolej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Rolex Expert Advisor wyjaśnił sprawę bardzo szybko:

dziękuję za wiadomość i zainteresowanie marką Rolex w sieci W.Kruk SA.

Niestety żadna z wersji modelu Submariner w stali (Oystersteel) nie jest dostępna ani w salonach, ani na zamówienie. Z uwagi na ograniczoną dostępność, listy na modele Ref 124060, 126610LN oraz 126610LV są definitywnie zamknięte i nie ma możliwości zapisu.

Modele Rolesor (126613LB oraz 126613LN) oraz w pełnym złocie (126618LN, 126618LB oraz 126619LB) są dostępne na zamówienie. Zazwyczaj czas oczekiwania zamyka się w przedziale do 6 miesięcy.

Polecam wizytę w salonie W.Kruk Rolex w celu zapoznania się z aktualną ofertą marki.

'

dziękuję za wiadomość i zainteresowani
Niestety żadna z wersji modelumariner w stali (Oystersteel) nie jest dostępna ani w salonach, ani na zamówienie. Z uwagi na ograniczoną dostępność, listy na modele Ref 124060, 126610LN oraz 126610LV są definitywięte i nie ma możliwości zapisu.

Modele Rolesor (126613LB oraz 126613LN) oraz w pełnym złocie (126618LN, 126618LB oraz 126619LB) są dostępne na zamówienie. Zazwyczaj czas oczekiwania zamyka się w przedziale do 6 miesięcy.

Polecam wizytę w salonie W.Kruk Rolex w celu zapoznania się z aktualną ofertą marki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi