Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Auslander_Krzych

Przebóg, cóż to za szkarada...

Rekomendowane odpowiedzi

Oj! Gdybyś raz zobaczył ,,zegar oficerski", to na pewno byś nie przeoczył😁.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nie, z reguły gdy tylko widzę 3 naciągi zaczynają mi się uszy prostować, ale w moim wieku wszystko jest możliwe, nawet że cztery zignoruję 😉

BTW, właśnie uruchomiłem gongi i założyłem nową linkę, już nie profesjonalnie krótką (nie rozumiem tej oszczędności, niemal w każdym zegarze, który do mnie trafia, przynajmniej jedna linka jest o 10 -15cm za krótka, w tym około 20cm), zobaczymy, jak długo pociągnie.

Edytowane przez Auslander_Krzych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, żeglarz napisał(-a):

Dla mnie się nie podoba .

Dziękuję za konstruktywną wypowiedź, u mnie na wsi mówią "piękno jest zawsze w oku obserwatora" 🙂 Niezależnie od optycznych walorów szafki i mojej ciekawości, na ile zgrubnie przeze mnie oszacowane i przekazane Właścicielowi informacje o tym zegarze są trafne, nadal uważam werk za raczej rzadki i godny zaprezentowaniana Forum: Zajmuję się zegarami już od trzech lat i po raz pierwszy coś takiego wpadło mi w ręce. BTW, mam jeszcze kilka innych "szkarad" w pipeline, więc nie dziw się, jeśli znów wtańczę na Forum z jakąś paskudą 😉 Pozdrawiam, Krzych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ miałem miałem okazję podobny kupić - no nie spodobał mi się - dlatego tak prosto z mostu napisałem.Pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytując moją żonę: "Możesz się zachwycać twoim werkiem ile chsesz, ale w moim pokoju to wisiało nie będzie!" 🙂

Na szczęście zegar "kliencki" więc ta decyzja zostaje nam oszczędzona 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi