Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Joanna75

omega seamaster ressort incassable antimagnetic

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry.

Jestem bardzo Ciekawa co myślicie o tym zegarku. Byłam dzisiaj u zegarmistrza żeby potwierdzić jego oryginalność (lub jej brak). Spojrzał i powiedział, że jest oryginalny, ale że jej nie otworzy, bo nie otwiera :-) . Mogę tylko zgadywać dlaczego zegarmistrz nie chce otworzyć zegarka, ale pewnie i tak się nie domyślę. 

Jestem totalnym laikiem, ale wydaje mi się, że jest w całkiem dobrym stanie. To pewnie jakieś lata sześćdziesiąte (zegarek mojej babci). Działa. Wszystko w zasadzie (oprócz nieszczęsnego środka) widać na zdjęciach. Dodam, że na pasku jest próba złota (18 k), ale nie ma logo Omegi. 

Będę wdzięczna za wszelkie opinie. 

Joanna

1655476410087.jpg

1655476410100.jpg

1655476410152.jpg

1655476410164.jpg

1655476410197.jpg

1655476410215.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek nie jest złoty i nie jest to Omega. Podróbka sprzed lat. Wartość jedynie sentymentalna. 

Edytowane przez eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tylko pogratulować zegarmistrzowi prawdziwy mistrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.06.2022 o 16:55, Joanna75 napisał(-a):

Dzień dobry.

Jestem bardzo Ciekawa co myślicie o tym zegarku. Byłam dzisiaj u zegarmistrza żeby potwierdzić jego oryginalność (lub jej brak). Spojrzał i powiedział, że jest oryginalny, ale że jej nie otworzy, bo nie otwiera 🙂 . Mogę tylko zgadywać dlaczego zegarmistrz nie chce otworzyć zegarka, ale pewnie i tak się nie domyślę. 

Jestem totalnym laikiem, ale wydaje mi się, że jest w całkiem dobrym stanie. To pewnie jakieś lata sześćdziesiąte (zegarek mojej babci). Działa. Wszystko w zasadzie (oprócz nieszczęsnego środka) widać na zdjęciach. Dodam, że na pasku jest próba złota (18 k), ale nie ma logo Omegi. 

Będę wdzięczna za wszelkie opinie. 

Joanna

1655476410087.jpg

1655476410100.jpg

1655476410152.jpg

1655476410164.jpg

1655476410197.jpg

1655476410215.jpg

Jak juz Koledzy napisali, to podrobka Omegi. Dodam, ze najprawdopodobniej turecka z lat 80-tych.

Niestety ani koperta, ani (z duzym prawdopodobienstwem) bransoleta nie sa zlote.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi