Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pk_kamil

RUSSIAN WATCHES lub WATCHTIME24 - pytanie o sprzdawcę

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie: co o nim sądzicie? ktoś u niego kupował? skąd się bierze taki fenomen, że u dystrubutora na Polske - POLJOTEURO - zegarki są o kilka stóweczek droższe? można mu zaufać i kupić zegarek?

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naprawdę polecam. kupowałem u niego skrzynie na zegarki i mailowo dogadaliśmy wszystkie szczegóły, rabat spory dostałem, ogólnie super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat z samego siebie w innym poście :lol:

"Polecam ten sklep naprawdę świetny kontakt. Początkowo była inna opcja niż do mnie jedzie, ale dostałem telefon, że mają ostatni i jest uszkodzony. Od razu dali mi wybór. Wybieram z tych, co mają na miejscu i go zamawiam, a jak dotrze ten pierwotny to wtedy zdecyduje, który ostatecznie zostanie ze mną . Aha nie musialem wybierać tylko wśród Aeronavigatorów, mogłem brać inny dowolny model w podobnych pieniądzach."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakiego AEronavigatora wziąłeś? jak się zegarek ma? z jakim mechanizmem? podeślij jakas fotke - z góry dzieki?

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.