Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
lukkluj

Longines Military C.O.S.D.

Rekomendowane odpowiedzi

Na sprzedaż trafia rzadko widziany zawodnik (długo na niego polowałem), czyli Longines Military Heritage C.O.S.D. (Company Ordnance Supply Depot). Rozmiar 40mm bez koronki, 10mm wysokości, 20mm w uszach, w środku automatyczna ETA-2892 na bardzo dokładnym chodzie. Szkło - oczywiście szafir i oczywiście bez zarysowań. Zegar z 2016 roku, ale kupiony od kolekcjonera, więc noszony niewiele. Na polerowanej (i obłędnie wyglądającej w słońcu kopercie) są pewnie jakieś mikroryski, bo taka natura tego wykończenia. Podobnie przy uszach od dołu od zmiany pasków. Stan 8/10. 

Co w zestawie? Zegarek, pudełko, papiery (oryginalna gwarancja + dowód zakupu z Sydney :) ), oryginalne NATO zielone, i znoszony (traktujmy go jako dawcę klamerki) skórzany pasek. Sam zegar jest teraz na nowym (raz założonym!) genialnym jakościowo, ręcznie robionym canvasie od Stevostraps (polecam sprawdzić stronkę i instagram). Ten pasek zamówiłem specjalnie do niego i dlatego zegar też sprzedaję na nim.

Mam jakiś kłopot z załączeniem większej liczby zdjęć, więc umieszczam je tutaj:

https://photos.app.goo.gl/DNb3E8qY4tv3jLjE7

CENA: 4900 PLN 4700 PLN z wysyłką kurierem. Zapraszam. Gdyby ktoś miał coś ciekawego na wymianę (zwłaszcza piloty), to można proponować. 

PS. Przepraszam za nienajlepszą jakość zdjęć, ale nowy telefon i jeszcze go nie ogarnąłem do końca 😕

IMG_0539.jpg

IMG_0541.jpg

IMG_0539.jpg

IMG_0541.jpg

IMG_0530.HEIC IMG_0528.HEIC IMG_0531.HEIC IMG_0532.HEIC IMG_0533.HEIC IMG_0536.HEIC IMG_0537.HEIC IMG_0528.HEIC IMG_0530.HEIC IMG_0531.HEIC IMG_0532.HEIC IMG_0533.HEIC IMG_0536.HEIC IMG_0537.HEIC

Edytowane przez lukkluj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.