Bumcykcyku 14884 #1 Napisano 10 Listopada 2022 Witam drodzy, Czy może ktoś miał styczność z tym zegarkiem? Jak się prezentuje na żywo ? Czy mechanizm działa bez problemów ? Ciezko cokolwiek znaleźć w sieci na jego temat. Dziękuję i pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20397 #2 Napisano 10 Listopada 2022 Nie wiem jakich odpowiedzi oczekujesz. To jest jakuś tani model, nie należy oczekiwać cudów. Będzie działać. Z wyglądu średni, jak chińska taniocha. Kup lepiej klasyczną kostkę, waveceptor też będzie. I ładowanie światłem https://www.timestore.pl/gw-m5610u-1er?gclid=Cj0KCQiA37KbBhDgARIsAIzce16ENDs0ikVMRCrbbsvfUj4ycfNSmDegxbBF_EvNqrD-5OMSvfzSEx8aAuiREALw_wcB 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3 Napisano 10 Listopada 2022 Jak Ci się podoba to bierz. Te starsze Casio są nie do zajechania, a kostki mają wszyscy 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 14884 #4 Napisano 10 Listopada 2022 Czy ten model będzie lepszy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 21171 #5 Napisano 10 Listopada 2022 Kup sobie ten, który bardziej Ci się podoba :-) Oba to fajne, tanie zegarki i nie ma co się zbyt bardzo nad nimi rozprawiać 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 14884 #6 Napisano 10 Listopada 2022 Chcialem po prostu miec zegarek z funkcją wave ceptor do kolekcji. Chodziło mi o wypowiedź osób, które miały bądź maja te modele. Wiem, ze sa droższe ale kazdy zegarek jest wyjątkowy w swojej wyjątkowości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 21171 #7 Napisano 10 Listopada 2022 Miałem dwa tańsze zegarki z Wave Ceptor. Jeden cały na LCD, a drugi trochę podobny do tego z niebieską tarczą (czyli LCD + wskazówki). Oba działały bardzo długo i bezawaryjnie (coś ponad 10 lat, a być może działają dalej - nie wiem bo sprzedałem). Ten z niebieską tarczą ma taką zaletę że od razu widać, że się zsynchronizował w ciągu ostatnich 24h (ten znaczek anteny na wyświetlaczu). Także prawda jest taka, że kup ten który Tobie bardziej pasuje :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5916 #8 Napisano 10 Listopada 2022 40 minut temu, Bumcykcyku napisał(-a): Czy ten model będzie lepszy Ten jest lepszy który Ci się podoba Jak wyżej forumowicze napisali trudno jest tutaj rozmawiać o "lepszości" czy "gorszości" zegarka i nie tylko tych dwóch, ale jakiegokolwiek - wszystko zależy do czego chcesz używać czasomierza, jeśli do noszenia na co dzień i nie wykonujesz jakiejś ciężkiej fizycznej pracy to kieruj się własnym poczuciem estetyki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 14884 #9 Napisano 10 Listopada 2022 2 godziny temu, kamilspider napisał(-a): Jak Ci się podoba to bierz. Te starsze Casio są nie do zajechania, a kostki mają wszyscy 28 minut temu, mariusz9a napisał(-a): Miałem dwa tańsze zegarki z Wave Ceptor. Jeden cały na LCD, a drugi trochę podobny do tego z niebieską tarczą (czyli LCD + wskazówki). Oba działały bardzo długo i bezawaryjnie (coś ponad 10 lat, a być może działają dalej - nie wiem bo sprzedałem). Ten z niebieską tarczą ma taką zaletę że od razu widać, że się zsynchronizował w ciągu ostatnich 24h (ten znaczek anteny na wyświetlaczu). Także prawda jest taka, że kup ten który Tobie bardziej pasuje :-) Dziękuję za mądre podpowiedzi. Mam okazję kupić powystawowy i tak uczynie. Byc moze następny będzie juz casio lineage zycze spokojnego weekendu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #10 Napisano 10 Listopada 2022 4 godziny temu, Bumcykcyku napisał(-a): Byc moze następny będzie juz casio lineage Polecam, noszę parę miesięcy, super zegarek na co dzień 0 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 14884 #11 Napisano 10 Listopada 2022 7 minut temu, jestem_w_shocku napisał(-a): Polecam, noszę parę miesięcy, super zegarek na co dzień Piękny czasomierz. Przygodę zacznę od modelu powyżej. Zobaczę jaka jest funkcjonalność wave ceptor. Meczy mnie juz reczne ustawianie z zegarem atomowym moich kwarcow 😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach