Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bumcykcyku

Wave ceptor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam drodzy,  

Czy może ktoś miał styczność z tym zegarkiem? Jak się prezentuje na żywo ? Czy mechanizm działa bez problemów ? Ciezko cokolwiek znaleźć w sieci na jego temat. Dziękuję i pozdrawiam.

Screenshot_20221110-002401_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20221110-004845_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20221110-002436_Samsung Internet.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jakich odpowiedzi oczekujesz. To jest jakuś tani model, nie należy oczekiwać cudów. Będzie działać. Z wyglądu średni, jak chińska taniocha. Kup lepiej klasyczną kostkę, waveceptor też będzie. I ładowanie światłem

https://www.timestore.pl/gw-m5610u-1er?gclid=Cj0KCQiA37KbBhDgARIsAIzce16ENDs0ikVMRCrbbsvfUj4ycfNSmDegxbBF_EvNqrD-5OMSvfzSEx8aAuiREALw_wcB

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Ci się podoba to bierz. Te starsze Casio są nie do zajechania, a kostki mają wszyscy ;)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie ten, który bardziej Ci się podoba :-) Oba to fajne, tanie zegarki i nie ma co się zbyt bardzo nad nimi rozprawiać 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem po prostu miec zegarek z funkcją wave ceptor do kolekcji.  Chodziło mi o wypowiedź osób,  które miały bądź maja te modele. Wiem, ze sa droższe ale kazdy zegarek jest wyjątkowy w swojej wyjątkowości. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem dwa tańsze zegarki z Wave Ceptor. Jeden cały na LCD, a drugi trochę podobny do tego z niebieską tarczą (czyli LCD + wskazówki). Oba działały bardzo długo i bezawaryjnie (coś ponad 10 lat, a być może działają dalej - nie wiem bo sprzedałem). Ten z niebieską tarczą ma taką zaletę że od razu widać, że się zsynchronizował w ciągu ostatnich 24h (ten znaczek anteny na wyświetlaczu). Także prawda jest taka, że kup ten który Tobie bardziej pasuje :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, Bumcykcyku napisał(-a):

Czy ten model będzie lepszy

Ten jest lepszy który Ci się podoba ;)

Jak wyżej forumowicze napisali trudno jest tutaj rozmawiać o "lepszości" czy "gorszości" zegarka i nie tylko tych dwóch, ale jakiegokolwiek - wszystko zależy do czego chcesz używać czasomierza, jeśli do noszenia na co dzień i nie wykonujesz jakiejś ciężkiej fizycznej pracy to kieruj się własnym poczuciem estetyki. 

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, kamilspider napisał(-a):

Jak Ci się podoba to bierz. Te starsze Casio są nie do zajechania, a kostki mają wszyscy ;)

28 minut temu, mariusz9a napisał(-a):

Miałem dwa tańsze zegarki z Wave Ceptor. Jeden cały na LCD, a drugi trochę podobny do tego z niebieską tarczą (czyli LCD + wskazówki). Oba działały bardzo długo i bezawaryjnie (coś ponad 10 lat, a być może działają dalej - nie wiem bo sprzedałem). Ten z niebieską tarczą ma taką zaletę że od razu widać, że się zsynchronizował w ciągu ostatnich 24h (ten znaczek anteny na wyświetlaczu). Także prawda jest taka, że kup ten który Tobie bardziej pasuje :-)

Dziękuję za mądre podpowiedzi.  Mam okazję kupić powystawowy i tak uczynie. Byc moze następny będzie juz casio lineage :P zycze spokojnego weekendu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Bumcykcyku napisał(-a):

Byc moze następny będzie juz casio lineage

Polecam, noszę parę miesięcy, super zegarek na co dzień

IMG_20221102_102921.thumb.jpg.e8c7718dd33988287ae6c943d786db6d.jpg

Jutro to dziś - tyle że jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, jestem_w_shocku napisał(-a):

Polecam, noszę parę miesięcy, super zegarek na co dzień

IMG_20221102_102921.thumb.jpg.e8c7718dd33988287ae6c943d786db6d.jpg

Piękny czasomierz. Przygodę zacznę od modelu powyżej.  Zobaczę jaka jest funkcjonalność  wave ceptor. Meczy mnie juz reczne ustawianie z zegarem atomowym moich kwarcow 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi